Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2015, 14:38
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Drake posiela dvojicu songov, ktoré by sa mohli dostať aj na album Views From The 6

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Album Views From The 6 síce ešte nemá určený dátum releasu a rovnako nie je známy ani výsledný tracklist, no Drake aj napriek tomu stále neprestáva posielať nové songy a po leaknutej spolupráci s Beyoncé menom Can I

Album Views From The 6 síce ešte nemá určený dátum releasu a rovnako nie je známy ani výsledný tracklist, no Drake aj napriek tomu stále neprestáva posielať nové songy a po leaknutej spolupráci s Beyoncé menom Can I, tak dnes potešil všetkých fanúšikov dvojicou noviniek Go Out Tonight a On A Wave. V obidvoch prípadoch sa drží Drake svojich zaužívaných štandardov, a tak v rámci prvého songu dostali priestor najmä jemné R&B melódie od jeho dvorného producenta Noaha “40 Shebiba a na songu On A Wave zase môžu zaujať napríklad vokály od Tinashe, ktorá si krok po kroku buduje svoju kariéru a už onedlho by sa mohla zaradiť medzi vrcholových umelcov. Nakoľko má však samotný album Views from The 6 stále okolo seba ešte množstvo nejasností, vôbec nie je isté, či sa niektorý z posledných trackov vôbec dostane do zoznamu. Naposledy sa totiž na jeho adresu vyjadril Drake ešte počas festivalu Coachella, kedy povedal, že na VFT6 má potvrdené zatiaľ iba 2 songy a jedným z nich by mala byť práve spolupráca s Beyoncé.

Drake posiela dvojicu songov, ktoré by sa mohli dostať aj na album Views From The 6

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Read more at: http://www.24urban.com/news/listen-to-drakes-go-out-tonight-on-a-wave-featuring-tinashe
Noah “40” Shebib

Read more at: http://www.24urban.com/news/listen-to-drakes-go-out-tonight-on-a-wave-featuring-tinashe
Domov
Zdieľať
Diskusia