Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2015, 19:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ice Cube a Dr. Dre nám chcú niečo povedať v traileri pre Straight Outta Compton!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

História Straight Outta Compton zachytená v zatiaľ perfektne vyzerajúcom filmovom spracovaní. Nedá sa netešiť!

Neubehli ani dva mesiace a spoločnosť Universal Pictures sa rozhodla pripraviť si pre nás ďalšie ponorenie sa do sveta Straight Outta Compton. Biografickú snímku o tom, čo predchádzalo vzniku, ako to vyzeralo počas najväčšej slávy a o rozpade legendárnej hip hopovej skupiny N.W.A., zrežíroval F. Gary Gray. Ten nám priniesol kultový Friday, výborného Negotiatora, skvelého, aj keď nedotiahnutého Ctihodného Občana či Italian Job. Ak zoskupenie N.W.A. - Niggaz Wit Attitudes nepoznáte, vedzte, že ide o šesticu nadaných hudobníkov, dnes už považovaných za priekopníkov žánru, najmä vďaka ich sociálnym témam a vášnivému prejavu. 

Ice Cube a Dr. Dre nám chcú niečo povedať v traileri pre Straight Outta Compton!

Ich raketový vzostup a pád sa pôvodní členovia Ice Cube a DrDre snažili sfilmovať z pozície producentov už nejakú dobu, no až donedávna mali smolu. Ice Cuba stvárnil jeho syn O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins sa zase predstaví ako mladý Dr. Dre, Jason Mitchell ako Eazy-E a Paul Giamatti ako manažér skupiny. Film bude najmä o ich debutovom albume Straight Outta Compton, čo je zároveň aj názvom snímku. Nečakajte žiadnu cenzúru, ulice Comptonu boli jedny z najnebezpečnejších v USA, takže sa máme skutočne na čo tešiť. V kinách od 15. augusta. Pre viac informácií a záberov klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia