Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2015, 20:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pripravte sa na epický a zároveň finálny trailer k monštróznemu Mad Maxovi

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Apríl a máj sa budú niesť v znamení blockbusterov, no posledný trailer pre Mad Maxa nám jasne prezrádza, kto im bude kráľovať.

Len pred pár dňami nás Warner Bros. potešil novými TV Spotmi a zábermi k Mad Maxovi, ktoré nasledoval dnešný plagát, čo následne vyvrcholilo v epický finálny trailer. Ten poodhaľuje aj konečne niečo z príbehu, no vizuál, nádherné efekty a nadobudnutý dojem ho poľahky valcuje. Sympatická Hardyho tvárička poodhaľujúca charakter nového Maxa je ekvivalentom čerešničky na torte. Ak si môžete o svojom filme dovoliť povedať, že účasť Hardyho v hlavnej úlohe je skutočne navonok bonusovým faktorom, myslím, že daná snímka má skutočne čo ponúknuť. A podľa všetkého aj Mad Max: Fury Road čo ponúknuť skutočne má! Ak niekto pochyboval, odporúčam mu trailer nižšie NEzhliadnuť a veriť nám. Ja som nevydržal a teraz ľutujem a dúfam, že na všetky tie úžasné scény zabudnem, aby som si ich mohol vychutnať v kine. Režisér George Miller musel nápady a detaily pre ďalšiu časť tohto epického výpravného dobrodružstva v post-apokalyptickom svete vymýšľať a zdokonaľovať dlho. Je však škoda, že ich značnú časť sme už videli skrz propagačné materiály. 

Nová synopsa hovorí o dvoch utečencoch v stratenom svete plnom agresie, anarchie a krvi. Zatiaľ čo Max (Hardy) je na dne po strate manželky a dieťaťa a snaží sa od všetkého zlého utiecť, Furiosa (Theron) je plná elánu zdolať tento odpudivý svet a vrátiť sa do svojho rodiska. Čaká nás pekelná akčná jazda, ktorá sa snáď nikdy nezastaví. Okrem Hardyho hrajú Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon) a veterán Hugh Keays-Byrne. Ak chcete o filme vedieť viac, klikajte sem a pre materiálovú nálož zase sem. Premiéra už 14. mája. Tak nejak sa v mojich očiach z hľadiska očakávanosti Mad Max dostal pred Avengerov. 

Pripravte sa na epický a zároveň finálny trailer k monštróznemu Mad Maxovi
Domov
Zdieľať
Diskusia