Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2015, 17:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dr. Dre a Ice Cube v necenzurovanom traileri filmového spracovania histórie N.W.A.

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Red Band trailer má všetko, čo mali ulice Comptonu, jedného z najnebezpečnejších miest Ameriky v osemdesiatych rokoch, a teda nahé ženy, násilie a nekompromisnú hudbu.

Dr. Dre a Ice Cube v necenzurovanom traileri filmového spracovania histórie N.W.A.

Ak ste priaznivcom rapu a hip-hopová tvorba spoza veľkej mláky vám nie je cudzia, zoskupenie N.W.A. - Niggaz Wit Attitudes, určite poznáte. Šestica nadaných hudobníkov je už dnes považovaná za priekopníkov žánru, najmä vďaka ich sociálnym témam a vášnivému prejavu. Ich raketový vzostup a pád sa pôvodní členovia Ice Cube a Dr. Dre snažili sfilmovať z pozície producentov už nejakú dobu a ako sa zdá, konečne sa im to podarilo. Film bude najmä o ich debutovom albume Straight Outta Compton, čo je zároveň aj názvom snímku. Nečakajte žiadnu cenzúru, ulice Comptonu boli jedny z najnebezpečnejších v USA, čo dokazuje aj dnešný prvý trailer, ktorý rozhodne láka na veľký zážitok najmä pre fanúšikov ich tvorby. Ešte pred ním však môžete zhliadnuť krátky klip, v ktorom sa Cube a Dre prevážajú ulicami, kde vyrastali, pričom narazia na ďalších comptonských rodákov Gamea a Kendricka Lamara.

Režíroval F. Gary Gray, ktorý nám priniesol kultový Friday, výborného Negotiatora, skvelého, aj keď nedotiahnutého Ctihodného Občana, či Italian Job. Ice Cuba stvárnil jeho syn O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins sa zase predstaví ako mladý Dr. Dre, Jason Mitchell ako Eazy-E a Paul Giamatti ako manažér skupiny. Casting vyzerá byť nadmieru vydarený, trailer je pre mňa osobne nemenej skvelý a ostáva tak len dúfať, že Straight Outta Compton splní očakávania a pridá sa k vydareným (a nielen hip-hopovým) biopicom ako je Notorious, Walk The Line, či Ray. V kinách od 15. augusta. Pre ďalšie informácie sleduj Filmkult.

Domov
Zdieľať
Diskusia