Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2021, 9:30
Čas čítania 6:36
Jakub Paulík

Zabijak sa tváril, že je gay. V klube pritancoval k mužovi a pichol mu injekciu s jedom

Zabijak sa tváril, že je gay. V klube pritancoval k mužovi a pichol mu injekciu s jedom
Zdroj: HBO
ZAUJÍMAVOSTI RICHARD KUKLINSKI SÉRIOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Remeslu vrážd s kyanidom ho vraj naučil zmrzlinár s prezývkou Mister Softee.

Po príchode domov sa pozdravil so svojou manželkou i deťmi a rýchlo sa presunul do kúpeľne, kde si z rúk poriadne vydrhol krv. Pri pohľade do zrkadla sa usmial a pomyslel si, že za dnešnú prácu zarobil poriadny balík a mohol by vziať deti do Disneylandu.

Keď s týmto návrhom prišiel do obývačky, všetci boli nadšení. Teda... skoro všetci. Jeho manželka pôsobila neisto. Keď si večer ľahli v spálni, spýtal sa jej, prečo sa z plánovaného výletu neraduje. Než stihla otvoriť ústa, vrazil jej päsťou do tváre. Z nosa sa jej začala valiť krv.

Odporúčané
Heparínový vrah bral pacientov „kus od kusa“. „Neprestal som s tým, pretože mi to prechádzalo,“ povedal Heparínový vrah bral pacientov „kus od kusa“. „Neprestal som s tým, pretože mi to prechádzalo,“ povedal 18. mája 2021, 9:30
V tomto článku si prečítaš:
  • Kto ho vraj naučil zabíjať kyanidom.
  • Čo o Richardovi Kuklinskom povedala jeho exmanželka, ktorú neustále mlátil.
  • Prečo sa rozhodol zabiť človeka kušou.
  • Ako sa s mafiánskym gangom zbavovali tiel.
  • Čo si o Kuklinskom a jeho rodine mysleli susedia.
Richard Kuklinski.
Richard Kuklinski. Zdroj: Getty Images/Bettmann/Contributor

Pripomínal mu otca, a tak ho vraj upálil zaživa

Nájomný vrah mafie Richard Kuklinski prezývaný The Iceman bol jednoducho zviera. Niektorých ľudí rovno zastrelil, no pri iných si vychutnával škrtenie, bodanie či ubitie na smrť. V istých prípadoch na „odstránenie cieľa“ využíval jed. Ako píšu The New York Times, jeho najobľúbenejšou zbraňou bol nosný sprej naplnený kyanidom.

Vraždiť jedmi ho údajne naučil istý Robert Prongay, ktorý vraj svoje obete pozoroval z dodávky na zmrzlinu – preto dostal prezývku Mister Softee (spoločnosť s prevádzkou dodávok so zmrzlinou). Prongay vraj Icemanovi ukázal viacero možných spôsobov, akými možno zabiť človeka. 

Odporúčané
Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji 19. januára 2024, 9:30

Kuklinski pre sériu HBO dokumentov tvrdil, že Prongay bol šialený dokonca aj na jeho pomery. Zabijak Iceman kyanid využil napríklad pri bizarnej vražde v klube, kde sa vydával za gaya, aby sa dostal k svojmu cieľu. Keď k nemu na parkete pritancoval, nenápadne ho pichol injekciou s jedom.

Ľudí nezabíjal iba zo zištných dôvodov, ale niekedy len preto, že ho nahnevali. Údajne tak ako osemnásťročný zavraždil chlapíka z baru, ktorý mu svojím správaním pripomínal nenávideného otca. Keď vonku zaspal vo svojom aute, Kuklinski hodil na vozidlo Molotovov koktail a užíval si pohľad na to, ako muž zhorel zaživa.

Podľa Tampa Bay Times napríklad neskôr, keď už mal rodinu, v návale hnevu zabil podnikateľa Bruna Lattiniho, ktorý mu dlhoval peniaze. Jeho výhovorky s omeškaním splátky ho vraj unavovali, a tak vytiahol pištoľ, muža zastrelil a zobral mu 1 600 dolárov, ktoré mu bol dlžný.

Kuklinski tvrdil, že raz dokonca zabil muža kušou. V tomto prípade údajne nešlo o nájomnú vraždu ani o akt hnevu. Jednoducho chcel vraj vyskúšať, aké by to bolo použiť pri vražde takú netradičnú zbraň. Inokedy zas nechal človeka zaživa zožrať potkanom a celý proces si natáčal, píše The Herald Sun. Objednávateľ totiž chcel, aby obeť trpela.

Odporúčané
K hrobu mafiána niekto priniesol čokoládového zajaca. Pozreli sme sa na to, ako dnes vyzerajú hroby bratislavského podsvetia K hrobu mafiána niekto priniesol čokoládového zajaca. Pozreli sme sa na to, ako dnes vyzerajú hroby bratislavského podsvetia 25. apríla 2021, 14:30

Vznik monštra s prezývkou The Iceman

Budúci mafiánsky zabijak Richard Kuklinski začal ako desaťročný zabíjať zvieratá, no už v štrnástich rokoch zavraždil prvého človeka. Podľa webu ThoughtCo ním bol miestny chlapec menom Charlie Lane, ktorý ho so svojou partiou šikanoval. Kuklinski mu to chcel vrátiť, a tak ho tyčou ubil na smrť. Približne v tom istom čase aj odišiel zo školy.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 22665 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako vznikla jeho prezývka The Iceman.
  • Za čo odsúdili jeho mladšieho brata.
  • Koho zabil už vo svojich štrnástich rokoch.
  • Prečo povedal mníške, že jej rozbije hlavu.
  • Čo je vraj jediná vec, ktorú ľutoval.
Späť
Zdieľať
Diskusia