Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2014, 23:12
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Iggy Azalea sa pustila do beefu so Snoop Doggom kvôli fotke z Instagramu

HUDBA INSTAGRAM SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Na beef stačí občas aj ozajstná drobnosť, no všetky drobnosti majú svoje medze. O jeden z historicky najkurióznejších beefov sa tak najnovšie postaral Snoop Dogg

Na beef stačí občas aj ozajstná drobnosť, no všetky drobnosti majú svoje medze. O jeden z historicky najkurióznejších beefov sa tak najnovšie postaral Snoop Dogg, ktorý musel byť poriadne high keď pridal na svoj Instagram fotku albínky, ktorá sa má údajne podobať na Iggy Azalea, no bez make-upu. Samotná fancy raperka sa k celej udalosti samozrejme stihla vyjadriť na svojom Twitteri, no po niekoľkých rozhorčených tweetoch svoje výlevy zmazala. Samotný Snoop sa však doteraz k celej situácii ešte nevyjadril, teda ak nepočítame ďalšiu fotku, na ktorej pre zmenu prirovnáva Iggy k Marlonovi z filmu Niekto to rád blond. Nižšie si tak môžeš prečítať pár quotes od Iggy a taktiež pôvodnú fotku z Instagramu.

"I'm disappointed you'd be such an ass for no reason."


"why would you post such a mean pic on insta when you send your body guards to ask me for pictures every time we are at shows."

Iggy Azalea sa pustila do beefu so Snoop Doggom kvôli fotke z Instagramu

Iggy Azalea sa pustila do beefu so Snoop Doggom kvôli fotke z Instagramu
Domov
Zdieľať
Diskusia