Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2014, 14:39
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Pharrell Williams v animovanom klipe It Girl s 8-bitovou grafikou

HUDBA
Uložiť Uložené

Z albumu GIRL nám síce už Pharrell Willians predstavil niekoľko videoklipov, no po krátkom sneak peeku z včerajšej televíznej šou na NBC menom Today sa dočkávame

Z albumu GIRL nám síce už Pharrell Willians predstavil niekoľko videoklipov, no po krátkom sneak peeku z včerajšej televíznej šou na NBC menom Today sa dočkávame rovno ďalšieho klipu v plnej dĺžke. Ten tak prichádza spolu so songom It Girl a ako už napovedá samotné ladenie songu, nejedná sa o žiadnu suchú záležitosť ale o kúsok, ktorý ti vyčarí úsmev na tvári. S tvorbou klipu mu totiž pomáhal dlhoročný kamarát a kolega, Takashi Murakami, ktorý s Pharrellom dal dokopy už množstvo projektov a pre tento kúsok si tak opäť prichystal ikonickú anime grafiku, ku ktorej však na oživenie pridal vydarené zábery v 8-bitovom štýle. Uži si tak celý vizuál na štýl Japonskej rozprávky nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia