Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2014, 18:35
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

MHD v Bratislave bude týždeň zadarmo, stačí mať pri sebe vodičský preukaz

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MHD
Uložiť Uložené

Bratislava podporuje verejnú dopravu a v týždni, od 15. do 21. septembra, umožní využívať MHD vodičom áut zadarmo. Náhradou za lístok bude platný vodičský preukaz.

MHD v Bratislave bude týždeň zadarmo, stačí mať pri sebe vodičský preukaz

Vodiči pozor! Dopravný podnik Bratislava sa rozhodol aj tento rok spolu s ostatnými európskymi metropolami zapojiť do programu Európsky týždeň mobility. Jeho cieľom je upozorniť na neefektívne využívanie individuálnej dopravy, kedy sa v mestách hromadia autá, tvoria sa zápchy a znečisťuje sa prostredie, v ktorom žijeme. Bratislava podporuje verejnú dopravu a v týždni od 15. do 21. septembra, umožní využívať MHD vodičom áut zadarmo. Náhradou za lístok bude platný vodičský preukaz, ktorý je nutné mať pri sebe, aby bolo možné sa ním preukázať po výzve revízora. Dopravný podnik zároveň upozorňuje, že program sa vzťahuje výlučne iba na denné linky, na nočné spoje teda treba použiť klasický lístok.  

Tak čo, necháš auto pred domom a využiješ v spomínanom týždni na prepravu MHD?

Domov
Zdieľať
Diskusia