Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2014, 17:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Svet Terminátora s Arnoldom Schwarzeneggerom uvidíme ešte trikrát!

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR TERMINÁTOR GENISYS
Uložiť Uložené

Paramount práve ohlásil, že uvidíme novú trilógiu Terminátora! Do roku 2018 uvidíme vrátane Genisys tri filmy, ktoré rožšíria svet okolo Skynetu a T-800vky. Samozrejme, nechýba Arnie. Tešíte sa?

Svet Terminátora s Arnoldom Schwarzeneggerom uvidíme ešte trikrát!

Čo by to bolo za Terminátora bez Arnolda Schwarzeneggera (asi niečo ako Salvation, hoc, mne sa páčil)? Svoje o tom vie aj Paramount a vlastníci značky, ktorí už dokončili natáčanie piateho filmu z tohto univerza s podnázvom Genisys, ktorý uvidíme 1. júla 2015. Novonastolený trend bookovania si dátumov na mnoho rokov dopredu využíva aj Paramount a ohlasuje tak premiéru VI. a VII. filmu, teda druhej a tretej časti novej trilógie na 19. mája 2017, respektíve 19. júna 2018! Režíruje Alan Taylor, známy najmä ako autor Thor: The Dark World. Vo filme uvidíme Emiliu Clarke, známu ako Khaleesi z Game of Thrones, tu hrajúcu legendárnu Sarah Connor. Jej syna si zahrá podstatne starší (opäť budeme cestovať v čase) Jason Clarke z najnovšej Planéty opíc, zatiaľ čo jeho otca menom Kyle Reese stvárni Jai Courtney stvárňujúci Jacka McClanea v mizernom A Good Day to Die Hard. T-800 bude tentokrát Aaron V. Williamson. Viac o (nielen) Terminátorovi už uvidíte na Filmkulte.

Svet Terminátora s Arnoldom Schwarzeneggerom uvidíme ešte trikrát!
Domov
Zdieľať
Diskusia