Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2014, 16:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Denzel Washington a Chloe Grace Moretz v akčnom thrilleri The Equalizer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Equalizer príde do kín už koncom septembra a preto si pre nás pripravil celkom nový trailer, ktorý ukazuje Denzela Washingtona v najlepšom možnom svetle - ako likviduje ruskú mafiu pre záchranu mladej dievčiny.

Denzel Washington a Chloe Grace Moretz v akčnom thrilleri The Equalizer

Na The Equalizer som osobne veľmi zvedavý. Sin City 2 v zahraničí sklamalo, takže okrem Demitru tu tento mesiac nie je žiadny čierny kôň. Denzelovky sú avšak takmer vždy super filmy, ktorým práve tento herec dáva niečo navyše. Jeho odovzdanosť postave a charizma väčšinou zachránia film od hodnotenie priemerný. Inak by tomu nemalo byť ani pri Equalizeri, ktorý vyzerá navonok béčkovo, no má pohľadné obsadenie a trailery sľubujú poriadnu akciu. Príbeh je o bývalom členovi tajnej vojenskej jednotky (Denzel Washington), ktorý nafinguje svoju smrť, aby tak konečne mohol viesť pokojný život. Ako to však už býva, minulosť ho pomaly, ale isto dostihne a okrem menších hrdinských činov príde na rad veľký. Rozhodne sa totižto ochrániť mladú prostitútku Teri (Chloë Grace Moretz), ktorú vlastní ruská mafia. Zvyšok už v traileri, ktorý obohacuje Eminenov nový singel Guts Over Fear. Viac info tu. V kinách už 25. septembra.

Denzel Washington a Chloe Grace Moretz v akčnom thrilleri The Equalizer
Domov
Zdieľať
Diskusia