Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2014, 1:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Assassin's Creed Unity s pôsobivým gameplayom v historickom Notre Dame

TECH UBISOFT
Uložiť Uložené

Najnovší diel do série Assassin's Creed, Unity, má vonku konečne nový gameplay a je vskutku zaujímavý. Dostali sme sa totiž do Notre Dame a uvideli sme novú postavu. Unity vyzerá čím ďalej, tým lepšie!

Assassin's Creed Unity s pôsobivým gameplayom v historickom Notre Dame

Assassin's Creed sem, Assassin's Creed tam. Niekomu už z toho môžu ísť vlasy dupkom, ale verte nám, snažíme sa vám prinášať len to najlepšie. O Roque sme mali zatiaľ len jeden článok a myslím, že ako doplnkovej hre do série a akémusi zakončeniu Kenway série to aj stačí. Unity, prvej skutočnej AC next-gen hre sa ale venujeme viac. Videli ste trailery, gameplaye z E3, preview, ale spomenuli sme ho aj v súhrne z Gamescomu, kde nájdete aj dva dlhé gameplaye pre AC Roque. Nejakých tých pár hodín už však môžete vidieť oveľa zaujímavejší gameplay, a to práve pre Unity. 

S hlavným hrdinom, Arnom, mladým "študentom" assassínom, sa dostávame do katedrály Notre Dame, kde sa má náš cieľ stretnúť so svojim komplicom. Viete, ako to asi dopadne, takže sa presunieme k iným veciam. Určite si všimnete naozaj vylepšenú, celkovo krajšiu a farebnejšiu grafiku. Autori nezanevreli ani na tiene či detaily postáv a fyziku, no pohrali sa najmä s plynulosťou a vizuálom parkouru/lezenia/pohybu po stenách, nazvite si to ako chcete. Späť by mali byť aj výškové budovy a dominanty mesta, ktoré sme tak radi zdolávali v prvých dieloch série.

Celý čas nám vývojári radia, aby sme sa vyhýbali súbojom s viacerými nepriateľmi, údajne budú oveľa nebezpečnejší, ako doteraz. Či to tak bude aj v skutočnosti, nevieme, keďže sme nevideli ani jeden poriadny súboj. Voz so slamou v Notre Dame si nevšímajte, niektoré veci proste nezmeníte. Isté je, že Unity vyzerá stále lepšie a lepšie a mám z toho dobrý pocit. Nakoniec, po vzore prvých dielov sa vracia lekárnička, takže sľubovaný feeling z jednotky a dvojky tu určite bude. 

Assassin's Creed Unity s pôsobivým gameplayom v historickom Notre Dame
Assassin's Creed Unity s pôsobivým gameplayom v historickom Notre Dame
Domov
Zdieľať
Diskusia