Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2014, 14:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hry o život: Drozdajka sa odkrývajú, odboj povstáva!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Teaser pre prvú časť tretieho filmu o Hunger Games prináša zaujímavé zábery. Povstanie odboju, staré známe aj nové postavy a hlavne veľa zabíjania.

Hry o život: Drozdajka sa odkrývajú, odboj povstáva!

Hunger Games je ďalší novodobý pojem, ktorý neunikne žiadnym teenkam. Príbeh lásky, odvahy, sily, vôle prežiť, slobode atď. tvoria tri knihy, pričom sfilmované už boli dve. Posledná, tretia kniha sa na striebornom plátne rozdelí na dve časti. Prvú časť Mockingjay uvidíme už 20. novembra, tú druhú asi presne o rok neskôr. Teaser trailer prvej časti jasne naznačuje, kam sa bude príbeh uberať. Psychicky zničená Katniss, ktorá pochovala celé Hunger Games sa vracia späť do Districtu 13. Pod vedením veliteľky Coin (Julianne Moore) sa púšťa do nesmierne náročného súboja za záchranou Peety (Josh Hutcherson), ale aj celého národa. Stala sa symbolom vzdoru, povstania a z ukážky je priam cítiť ťarchu zodpovednosti, ktorú na sebe týmto rozhodnutím Katniss vzala. Nazvime to pokojne časť z hereckých schopností Jennifer Lawrence. 

Z hercov sa vrátia všetky postavy (samozrejme, tie živé), uvidíme obľúbeného Haymitcha (Woody Harrelson), taktiež Galea (Liam Hemsworth, Thorov brat) či Beeteeho (ten černoch, ktorý sa o Katniss staral). Vráti sa aj prezident Snow (Donald Sutherland), či postava Plutarcha (Phillip Seymour Hoffman). Smrť pána Hoffmana bola tragická nielen pre filmový svet, jeho rodinu, ale aj pre štáb a celkovo Hunger Games, keďže nestihol dotočiť všetky svoje scény. Autori sa rozhodli, podobne ako pri Fast & Furious 7, použiť archívne zábery či digitálne triky. Ak ste boli pozorní, mohli ste si všimnúť aj Lagerthu sexi Natalie Dormer, o dôvod viac zájsť do kina.

Skôr než na webe, trailer pre Hunger Games, rovnako ako uvidíte aj ukážku pre Hobbita, sme mali skôr na Filmkulte.

Hry o život: Drozdajka sa odkrývajú, odboj povstáva!

Hry o život: Drozdajka sa odkrývajú, odboj povstáva!
Domov
Zdieľať
Diskusia