Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2014, 11:48
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Mesačné Air Max 90 k 45. výročiu letu Apollo 11

MÓDA USA
Uložiť Uložené

Nike už nám veru dlhšiu dobu nepredstavil žiadny release, ktorý by spôsobil ozajstné šialenstvo v obchodoch, no najnovšie prevedenie Air Max 90 má k tomu dosť blízko

Nike už nám veru dlhšiu dobu nepredstavil žiadny release, ktorý by spôsobil ozajstné šialenstvo v obchodoch, no najnovšie prevedenie Air Max 90 má k tomu dosť blízko. Vesmírna tematika bola totiž na teniskách vždy vďačnou a pri blížiacom sa výročí jednej z najvýznamnejších vesmírnych udalostí ľudstva si tak situácia takéto prevedenie priam pýtala.

20. júla to už totiž bude 45 rokov, odkedy sa trojica astronautov Neil Armstrong, Michael Collins a Buzz Aldrin na posádke letu Apollo 11 dostali na povrch Mesiaca. Nike si tak na prevedení ich výročných tenisiek dal naozaj záležať a k nám sa tak už o pár dní dostanú tenisky s Hyperfuse zvrškom a printom mesačného povrchu, ktorý je na 3M základe a pri fotení s bleskom tak dá vynikajúco vyniknúť detailom Mesiaca. Pri podobných relesoch samozrejme nesmie chýbať ani americký patriotizmus s vlajkou cez logá na pätách. V predaji ich nájdeš v deň výročia u vybraných predajcov s cenovkou $145.

Mesačné Air Max 90 k 45. výročiu letu Apollo 11
Mesačné Air Max 90 k 45. výročiu letu Apollo 11
Mesačné Air Max 90 k 45. výročiu letu Apollo 11
Domov
Zdieľať
Diskusia