Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2014, 12:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najzbytočnejší vynález sveta

TECH
Uložiť Uložené

Vo svete technológií existuje neuveriteľne veľa fanatikov a zanietených amatérov. Aj preto si myslím, že už snáď nikoho neprekvapí informácia o podobnom projekte.

Najzbytočnejší vynález sveta

Určite aj ty nájdeš doma nespočetné množstvo vecí, ktoré nemajú v dnešnej dobe už prakticky žiadne využitie. Vo väčšine prípadov je to však skôr vec modernizácie prístrojov a prirodzený vývoj techniky. Vo svete technológií existuje neuveriteľne veľa fanatikov a zanietených amatérov. Aj preto si myslím, že už snáď nikoho neprekvapí informácia o človeku, ktorého hlavným cieľom bolo skonštruovať vynález, ktorý nebude mať absolútne žiadne využite a bude úplne zbytočný. Tento kúsok, vytvorený zo starej a nefunkčnej tlačiarne, skonštruoval americký inžinier za menej ako týždeň. Využiteľnosť je prakticky nulová, no ak ťa zaujíma, čo tento stroj dokáže, určite nevynechaj aj krátke video.

Domov
Zdieľať
Diskusia