Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2014, 20:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Suárez opäť zahryzol do protihráča, jeho Uruguaj postúpil na úkor Talianov

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Luis Suárez dnes v zápase proti Taliansku v priamom súboji o osemfinále na MS síce gól nestrelil, no opäť na seba pútal pozornosť. Po pár mesiacoch totižto znova vyskúšal, ako chutí protihráč. Jednoducho sa zahryzol do Chielliniho.

Suárez opäť zahryzol do protihráča, jeho Uruguaj postúpil na úkor Talianov

Luis Suárez dnes v zápase proti Taliansku v priamom súboji o osemfinále na MS síce gól nestrelil (hoci na to mal v závere veľmi dobrú príležitosť), no aj tak na seba pútal pozornosť. Po pár mesiacoch totižto znova vyskúšal, ako chutí protihráč. Jednoducho sa zahryzol do Chielliniho, čo rozhodca nechápavo nepotrestal, hoci mu poškodený hráč ukazoval zranenie. Je nepochopiteľné a neospravedlniteľné, aby sa hráč takýchto kvalít takto správal, navyše už po tretíkrát! Luisito totižto toto isté vyviedol minulý rok a dostal za to patričný trest. Je takmer isté, že FIFA ho dodatočne obdaruje niekoľko zápasovým dištancom. Možno aj vďaka tomu, že rozhodca veľmi prísne vylúčil Marchisia a na druhej strane nevylúčil Suáreza, Taliansko nakoniec zápas prehralo. Postaral sa o to hlavičkou po rohu uruguajský obranca Godín. Taliansko sa tak po vzore Anglicka a Španielska ako ďalší veľký favorit lúči so šampionátom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia