Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Zdroj: Monika Vozáriková
Interiér pôsobí ako pravá talianska reštaurácia. Zaujalo nás, že namiesto klasických stoličiek tu sú ikonické plastové, ktoré Taliani používajú v miestnych baroch a bistrách.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Obedové menu je k dispozícii od 11:00 do 15:00, od utorka do soboty. Ako predjedlo si môžeš dať napríklad burratu s ančovičkami a foccaciou. Polievka sa mení podľa dennej ponuky, takže vždy ochutnáš niečo iné.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Ako hlavné jedlá si môžeš vybrať lasagne bolognese, rôzne druhy pasty alebo tradičnú neapolskú pizzu.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Cestoviny boli perfektne al dente a omáčka presne v správnom množstve – ani príliš, ani príliš málo. Chuťovo vyvážené, s jemnou pikantnou príchuťou.
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Majiteľka pre Refresher opísala aj svoje prvé dojmy po otvorení. „Pocity sú veľmi príjemné, sme veľmi radi, že nás naši zákazníci prišli podporiť.“ Prezradila, že tím pracoval do noci, aby všetko pripravil tak, ako si predstavovali, a bistro mohli otvoriť čo najskôr.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Zdroj: Monika Vozáriková
Držíme palce a teší nás, že Bratislava má nový podnik, kde si môžeš vychutnať autentické chute Talianska.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Za novou prevádzkou stoja manželia Vozárikovci. Taliansko si ich získalo svojou atmosférou aj jedlom, a práve preto sa rozhodli priniesť kúsok z neho aj do hlavného mesta.
Zdroj: Refresher / Sofia Angušová
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest) Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest)
Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke
Zdroj: Monika Vozáriková
1 / 17
Zdieľať