Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2014, 21:09
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Časopis SLOVAK MAN predstavuje svoje marcové číslo

REFRESHER
Uložiť Uložené

SLOVAK MAN sa stal v januári najpredávanejším mužským časopisom na Slovensku. Nové marcové vydanie si ťa určite získa otvoreným rozhovorom s dvoma hrobármi Milošom a Števom

SLOVAK MAN sa stal v januári najpredávanejším mužským časopisom na Slovensku. Nové marcové vydanie si ťa určite získa otvoreným rozhovorom s dvoma hrobármi Milošom a Števom. Oko muža zase poteší súťaž o kalendár SLOVAK MAN na rok 2015, ktorá štartuje siedmimi celostránkovými fotografiami dievčat, za ktoré môžete hlasovať. O tom, ako vytrvalosť sex prináša ti prezradí článok Beh na dlhú trať a ak ťa niekedy napadlo uvariť si vlastné pivo, návod nájdeš v článku Homebrewing.

Aj tento mesiac radí čitateľom SLOVAK MAN sladká Lili, tentokrát super návodom Skratka do ženských nohavičiek. Ako úspešnú osobnosť do marcového čísla vyspovedali Michala Trubana, zakladateľa najväčšej slovenskej webhostingovej spoločnosti Websupport a samozrejme aj v tomto čísle pokračuje sriál Superbalič, v ktorom sa dozvieš Ako vyžiť s Nymfomankou. Ak poznáš Matúš.TV, určite si nenechaj ujsť ani rozhovor s Matúšom Hudákom.

Nové vydanie SLOVAK MAN kúpite v každej dobrej trafike a kníhkupectvách Panta Rhei.

Časopis SLOVAK MAN predstavuje svoje marcové číslo
Domov
Zdieľať
Diskusia