Testovala som gastro v Soule: Ochutnala som jedlo zo stánku, ktorý ocenil aj Netflix. V reštaurácii mi jedlo pripravil robot
Trh rozvoniaval rôznymi špecialitami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tradičné Tteokbokki, na pravo si môžeš všimnúť aj misku s Kimchi, ktoré sa podávalo ako príloha.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pikantná polievka s morskými plodmi a Tteokbokki.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Kórejské BBQ sa dá buď ugrilovať priamo na stole alebo ti mäso obsluha prinesie už pripravené. K mäsu sa podávajú aj prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Po správnosti by sa malo mäso jesť tak, že sa zavinie do šalátové listu a následne sa pridá ryža a ostatné prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tradičné knedlíčky Mandu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Ako príloha k pizzy sa podávali kyslé uhorky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
McChicken z McDonald's v Soule milo prekvapilo cenou, no negatívne kvalitou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
McChicken z McDonald's v Soule milo prekvapilo cenou, no negatívne kvalitou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Trh rozvoniaval rôznymi špecialitami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Jedno z jedál v stánkoch, ktoré pripomína tatarák.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Na trhu predávali aj čerstvé morské plody a mäso.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Toto je hrozno a mandarínka v karamele. Dezert som ochutnala na trhoch a bol veľmi osviežujúci. No vzhľadom na to, že mám veľmi citlivé zuby, nebola karamelová krusta ideálnou voľbou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Druhý stánok, o ktorom natáčal Netflix bol v čase mojej návštevy zatvorený.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Jano a Karolína majú slovenskú reštauráciu vo Frankfurte: Máme menšie náklady ako v Prešove (Rozhovor) Jano a Karolína majú slovenskú reštauráciu vo Frankfurte: Máme menšie náklady ako v Prešove (Rozhovor)
Dlhoročnú prácu vo filmovom svete vymenili majitelia Bistronomy za gastro. Vo Vydrici čoskoro spúšťajú nový koncept Dlhoročnú prácu vo filmovom svete vymenili majitelia Bistronomy za gastro. Vo Vydrici čoskoro spúšťajú nový koncept
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
1 / 21
Zdieľať