Testovala som gastro v Soule: Ochutnala som jedlo zo stánku, ktorý ocenil aj Netflix. V reštaurácii mi jedlo pripravil robot
Trh rozvoniaval rôznymi špecialitami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tradičné Tteokbokki, na pravo si môžeš všimnúť aj misku s Kimchi, ktoré sa podávalo ako príloha.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pikantná polievka s morskými plodmi a Tteokbokki.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Kórejské BBQ sa dá buď ugrilovať priamo na stole alebo ti mäso obsluha prinesie už pripravené. K mäsu sa podávajú aj prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Po správnosti by sa malo mäso jesť tak, že sa zavinie do šalátové listu a následne sa pridá ryža a ostatné prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tradičné knedlíčky Mandu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Ako príloha k pizzy sa podávali kyslé uhorky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
McChicken z McDonald's v Soule milo prekvapilo cenou, no negatívne kvalitou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
McChicken z McDonald's v Soule milo prekvapilo cenou, no negatívne kvalitou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Trh rozvoniaval rôznymi špecialitami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Jedno z jedál v stánkoch, ktoré pripomína tatarák.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Na trhu predávali aj čerstvé morské plody a mäso.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Toto je hrozno a mandarínka v karamele. Dezert som ochutnala na trhoch a bol veľmi osviežujúci. No vzhľadom na to, že mám veľmi citlivé zuby, nebola karamelová krusta ideálnou voľbou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Druhý stánok, o ktorom natáčal Netflix bol v čase mojej návštevy zatvorený.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž) Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
1 / 21
Zdieľať