Tradičné Tteokbokki, na pravo si môžeš všimnúť aj misku s Kimchi, ktoré sa podávalo ako príloha.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pikantná polievka s morskými plodmi a Tteokbokki.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Kórejské BBQ sa dá buď ugrilovať priamo na stole alebo ti mäso obsluha prinesie už pripravené. K mäsu sa podávajú aj prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Po správnosti by sa malo mäso jesť tak, že sa zavinie do šalátové listu a následne sa pridá ryža a ostatné prílohy.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Tradičné knedlíčky Mandu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Trh rozvoniaval rôznymi špecialitami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Jedno z jedál v stánkoch, ktoré pripomína tatarák.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Na trhu predávali aj čerstvé morské plody a mäso.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Toto je hrozno a mandarínka v karamele. Dezert som ochutnala na trhoch a bol veľmi osviežujúci. No vzhľadom na to, že mám veľmi citlivé zuby, nebola karamelová krusta ideálnou voľbou.