Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2013, 16:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zlatan Ibrahimović a jeho neuveriteľné góly

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ibrahimović je jedným z najlepších útočníkov na svete, čo nám potvrdzuje takmer v každom zápase. Dnes sa pozrieme na góly, ktoré nielen brankárov, no možno aj samotného Zlatana prekvapili.

Zlatan Ibrahimović  a jeho neuveriteľné góly

Ibrahimović  je jedným z najlepších útočníkov na svete, čo nám potvrdzuje takmer v každom zápase. Dnes sa pozrieme na góly, ktoré nielen brankárov, no možno aj samotného Zlatana prekvapili. Naposledy, rovnako ako Cristiano Ronaldo, strelil hattrick a dokazuje, že v posledných mesiacoch sa s Agüerom delia o miesto najlepšieho útočníka. Sú to práve títo traja páni, menovite Agüero, CR7 a Ibrakadabra, ktorí zatieňujú všetkých ostatných, Messiho nevynímajúc, o čom sa bližšie porozprávame v článku o Zlatej lopte. Mimochodom, už 15. novembra uvidíme prvý z dvoch zápasov o postup na MS 2014 v Brazílii, pričom odveta sa bude konať o 4 dni neskôr, teda 19. novembra. Ako už tušíte, proti sebe sa postavia tímy Portugalska a Švédska, teda uvidíme aj súboj Ibra vs. CR7, ktorý môže jednému či druhému pomôcť k zisku Zlatej lopty. Teraz už úžasné Ibrove góly.

Domov
Zdieľať
Diskusia