TEST arašidových oblátok: Ako obstáli legendárne Horalky a ktoré nám pripomínali lacné keksíky od babky?
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Horalky
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali?
Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom
Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel
Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž)
Zdroj:
Refresher
1
/ 6
Zdieľať