Linkin Park mieri do Česka. Vystúpia na hudobnom festivale Rock for People. Populárny festival sa bude konať 11. až 14. júna v Hradci Králové a práve v roku 2025 oslavujú jubilejný 30. ročník.
Do hradeckého Parku 360 v lete zamieri Linkin Park, ktorí práve zažívajú neuveriteľne podarený comeback rezonujúci po celom svete. Nedávno sa vrátili na čele so speváčkou Emily Armstrong. Kapela má aj nového bubeníka a gitaristu.
Od 11. septembra sú na turné, ktoré u fanúšikov vyvolalo obrovský záujem a 15. novembra im vychádza v poradí 8. platňa From Zero. Kapela predala viac ako 100 miliónov albumov, získali dve ceny Grammy a úspešne koncertovali po celom svete pre státisíce fanúšikov.
Okrem nich na Rock for People vystúpi aj obľúbený Slipknot, ďalej sa môžeš tešiť na írsku post-punkovú kapelu Fontaines DC, dlho očakávané Motionless in White, rockery Skillet alebo metalistov In Flames.
Predaj vstupeniek je momentálne kvôli veľkému záujmu pozastavený a spustí sa opäť 18.11.
„Koncept steakbar znamená steak za menšiu sumu ako v klasických steakhouseoch doplnený ponukou domácich limonád a skvelých drinkov,“ prezrádza pre Refresher Miroslav Jančuška, majiteľ a zakladateľ úspešnej siete burgrární Konn food bar.
Sieť len nedávno premenila svoju pôvodnú prevádzku na promenáde v Eurovei 2 na prvý steakbar v Bratislave. V ponuke majú okrem kvalitne pripravených steakov aj smash burgre, ktoré v inej ich prevádzke nenájdeš. Novinkou sú aj bowly či naložené burritá.
Aktuálne si u nich dáš tri druhy steakov, no ponuku majú onedlho rozširovať o steaky z celého sveta. Steakbar disponuje aj dry age chladničkou, kde si nechávajú dozrievať steaky – 28dní predtým, ako sa porcujú.
Keďže stále ide aj o bar, na výber máš viaceré lahodné alko aj nealko drinky. My sme si vybrali malinovo-vanilkovú limonádu (vpravo) a alkoholický drink Mai Tai (vľavo). Všetky limonády v ponuke sú pripravené s ich vlastnými domácimi sirupmi.
Začali sme šťavnatým hovädzím rib-eye steakom, ktorý sme skombinovali s hľuzovkovou omáčkou – tá tomuto steaku dodala výraznú a sofistikovanú hríbovo-smotanovú chuť.
Objednali sme si tiež prémiový steak z hovädzej sviečkovej, ku ktorému sme zvolili omáčku zo zeleného korenia – jemne pikantnú, aby zvýraznila chuť mäsa.
Ako prílohy sme ochutnali chrumkavé pečené zemiaky, grilovanú zeleninu a poctivé domáce steakové hranolky.
Naším ďalším chodom bol Baconjam Smash Burger. Tento burger s bohatou vrstvou slaninového džemu a šťavnatým mäsom bol doslova chuťovou bombou. Priprav sa na poriadnu porciu s dvojitým mäsom a roztopeným cheddarom.
Nemohli sme vynechať ani dezert. Chrumkavé churros s karamelovým a jahodovým dipom boli dokonalou sladkou bodkou na záver.
V Konn Stakebare myslia aj na vegetariánov, a preto sú k dispozícií aj rôzne vegetariánske varianty jedál. Ak máš chuť na niečo ľahké, na jedálnom lístku nájdeš rôzne druhy šalátov.
Riaditeľ platformy Max Casey Bloys, pod ktorým seriál vzniká, svojím vyjadrením potešil fanúšikov. Tí totiž na pokračovanie čakajú už tri roky. Bloys potvrdil, že tretia séria bude a natáčanie začne už v januári.
Podľa jeho slov je už na svete aj scenár. Zároveň prezradil, že všetci oslovení herci prisľúbili účasť. Všetko je teda pripravené a zostáva už len tretiu sériu natočiť.
Finálnu zostavu hercov však ešte nepoznáme. Mnohí sú totiž pracovne vyťažení. Ako informuje portál Variety, v ďalšej sérii už neuvidíme napríklad Barbie Ferreiru, ktorá stvárnila Kat.
Prípravu ďalšej série ovplyvnila aj nečakaná smrť Angusa Clouda, ktorý stvárňoval jednu z ústredných postáv. Zahral si drogového dílera Fezca. Drogy sa mu nakoniec stali osudnými aj v osobnom živote. V júli minulého roka zomrel na predávkovanie.