Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2014, 23:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe sa zaľúbi do zadanej Zoe Kazan v sľubnej romantickej komédii What If

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE WHAT IF?
Uložiť Uložené

Romantická komédia What If prichádza s prvým trailerom a musím sa priznať, že vo mne budí známky nádeje. Daniel Radcliffe sa možno konečne dostane z tieňa Harryho Pottera a navyše to môže dokázať čistým hereckým talentom.

Meno Daniel Radcliffe je vám určite dobre známe. Predstaviteľ Harryho Pottera to vo filmovej branži nemá vôbec ľahké. Predsa len, dostať sa z tieňa kultových postáv, ktoré herci hrali a vďaka ktorým sa stali slávni, nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj jeho kolegyňa Emma Watson. Daniel si zahral v pár filmoch, na ktoré si málokto spomenie, no teraz by sa to mohlo zmeniť. V romantickej komédii What If sa objaví po boku Zoe Kazan či Adama Drivera (bude to pekná generálka pred účasťou v Star Wars VII). Práve postava Zoe sa stane pre tú Danielovu vyvolenou. Spoznali sa však v nevhodnom čase, kedy má vyvolená aj priateľa. V ich priateľstve teda nastávajú komplikácie ale aj úžasné momenty. Niekoľko z nich nájdete aj v sľubnom traileri, takže dosť kecania, pustite si video a dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte. Premiéra už 1. augusta 2014.

Domov
Zdieľať
Diskusia