Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2014, 19:02
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Proces retušovania žien na šokujúcom videu!

TECH
Uložiť Uložené

Na videu uvidíte, že v dnešnej dobe vo výsledku krásna a pôvabná žena, môže vďaka fotošopu vzniknúť z čohokoľvek.

Proces retušovania žien na šokujúcom videu!

Nebudeme si ťahať medové motúziky popod fúzy a nelejme si čistého vina. Titulné, i tie zvyšné, strany (známych) magazínov, kalendáre, reklamy, respektíve vo všeobecnosti fotografie, na ktorých nájdeme (predovšetkým) ženskú krásu, sú v dnešnej dobe vo veľkom vylepšované šikovnými rukami grafických znalcov. Tí dokážu v starom-známom Photoshope neraz čarovať, čo sme si už neraz ukázali. Koľkokrát dychberúce "premeny" sú dôkazom toho, že nie vždy sú tie ženy až také dokonalé a krásne, ako sme toho svedkami vo finále. Priložené video to má potvrdiť, a ukázať celý proces premeny, avšak v opačnom smere, teda z výslednej verzie k tej pôvodnej. Na videu tak uvidíte, že v dnešnej dobe vo výsledku krásna a pôvabná žena, môže vďaka fotošopu vzniknúť z čohokoľvek

Samozrejme, v tomto prípade sa jedná o vtip zo strany autorov collegehumor, keďže v skutočnosti nie je vo veci spätný proces reálneho retouching-u. Profesionálny užívateľ tohto šikovného programu, ktorému ďakujú najmä ženy, v skutočnosti z pôvodnej fotky ženy vytvoril veľmi realistickú pizzu.

Domov
Zdieľať
Diskusia