Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2014, 20:53
Čas čítania 0:00
Alexander Barczi

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Ako už bolo avizované, v dvetisícštrnástom sa budeme snažiť priniesť ešte viac autorských článkov, ako doteraz, aj keď ich máme zďaleka najviac zo všetkých webov podobného druhu už teraz. Či sa dočkáte napi*u swagov je vo hviezdach, keďže točiť tú istú ro

Na začiatok pár základných vecí:

1. Sleduj tento instagram. Síce tam nič nie je, ale Barok prisľúbil, že sa nabudúce spolu odfotíme.

2. Pridaj sa na stránku Móda zo slovenských a českých ulíc, odkial sme tentokrát čerpali. Pošli svoj outfit a možno sa tu nabudúce objavíš aj sám.

3. Ak si chceš podiskutovať o móde s ľudmi, ktorí si ju fakt idú, registruj sa na našom fóre, kde môžeš tiež prezentovať svoj outfit.

4. Ak máš záujem fotiť outfity ľudí z ulíc, v pohode ich nafoť v mene refresheru. Daj bacha, nech sú fotky kvalitné a takisto vypýtaj od ľudí nejaký kontakt. Otázky klásť nemusíš, iba pošli outfity na [email protected] a ak budú fajn, dohodneme sa na ďalších záležitostiach.

5. Ak si myslíš, že patríš k najlepšie oblečeným Slovákom alebo Čechom, pošli svoj blog/instagram/icq na [email protected]

Ako už bolo avizované, v dvetisícštrnástom sa budeme snažiť priniesť ešte viac autorských článkov, ako doteraz, aj keď ich máme zďaleka najviac zo všetkých webov podobného druhu už teraz. Či sa dočkáte napiču swagov je vo hviezdach, keďže točiť tú istú rozprávku a hejtovať deti, ktoré sa stále hladajú a matchujú snapbacky so svetrom a topánkami, nás už nebaví ako kedysi. Snáď sa raz uvedomia a snáď aspoň nenosia fejky, ako swageri v OC's, pretože ničím nevykričíš do sveta, že si pózer a módu poznáš akurát z tumblr, ako s fake Yeezys alebo Givenchy. Chcel som spomenúť aj fake obey, ale to je hrozné aj v originále a keď sa prejdete po hocijakom slovenskom obchodnom centre, zistíte, že sa ľudia riadia heslom - čím väčšie obey box logo, tým viac swag.

Aby sme toľko neodbáčali, zo spomenutej facebok stránky sme vybrali dvoch krásnych ľudí, ktorých vám dnes odprezentujeme. Bude sa jednať o jedno dievča a jedného chlapa. Ak by si sa rád nachádzal v ďalšom dieli, nie je nič jednoduchšie, ako zaslať outfit na toľko omielanú facebook stránku. Nebudeme ale vyberať iba z nej, môže sa tu objaviť aj iné meno, no prirodzene sa nám ľahšie pátra po ľuďoch, o ktorých vieme, že existujú, ako brázdiť internetom a hľadať vhodného adepta.

Aby to nebolo iba o obrázkoch, rozhodli sme sa, podobne ako v našom seriáli módy z ulíc, aj tu položiť zopár otázok:

1. Najobľúbenejší kúsok z tvojho šatníka a prečo?

2. Ako dôležitá je móda v tvojom živote a čo, prípadne kto ťa v nej ovplyvňuje?

3. Kedy a ako si sa o módu začal/začala zaujímať? 

a jedna extra pre Double R-a

4. Najdrahšia vec v tvojom šatníku?

1. Robo Reis

Nikdy sme vedome nepodporovali fejky a ani nebudeme. Žiaľ, ukázalo sa, že má Robo nejeden produkt nepravý, či už Givenchy tričká, Pyrex, Yeezys, asi aj Balenciagy a iné. Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí sa zaujímate o módu, že sme niečo podobné vôbec uverejnili, zvlášť po prvých odsekoch článku. Nabudúce si ľudí iba s hyped kúskami radšej overíme.

#rr, ako Roba familárne všetci volajú, minimálne na refresher fóre, si žije život, aký by si pravdepodobne chcel viesť aj ty. Drahé autá, hodziny, šperky, handry, známa a krásna priateľka a samozrejme, obľúbené šampusíno. Už po prvom pohľade zistíte, že double R je obrovským fanúšikom Rockyho a Kanyeho. Čo samozrejme nevadí, to sme asi všetci, a veľa z nás spomenutí páni inšpirovali ku kúpe istých kúskov oblečenia alebo ukázali svetu mnohé trendy, no keď má človek 30, čakal by som možno väčšiu originalitu a sebarealizáciu. Tým ale naozaj nechceme hatovať, to by sa v článku neobjavil vôbec, viď jeho titulka.

Priateľ Soničky Skoncovej má v šatníku Yeezys, H&M x Versace bomberu, Areny alebo každý druhý kúsok od Givenchy či, minimálne podľa mňa, detské záležitosti ako Been Trill alebo Pyrex.

Prejdime k odpovediam na avizované otázky:

1. Zdravím všetkych futbalových fanúšikov a čitateľov Refresheru. V mojom šatníku sa nachádza veľa obľúbených kúskov, nemôžem si pomôcť a nezaradiť medzi moje favourites tielko od Davida Beckhama a v neposlednom rade je to kostolná obuv Air Yeezy 2 Solar Red. Mám ich fakt rád a od kúpy musia ľudia na Slovensku nosiť bypass. Otázka, prečo ich mám rád je jednoduchá, kúpil som ich v LA, kde som strávil najhoršie dni v živote a teraz ľutujem, že som tam bol.

2. Móda v mojom živote nie je dôležitá. Dôležitý je svetový mier, zdravie a tesne v háku sú peniaze a až potom móda. Ovplyvňuje ma Dan Nekonečný, je to pre mňa zosobnenie minimalizmu a udávanie trendu. Na poslednom miesto je to skrachovany rapper, umelec, textár, producent, režisér, módny návrhár, podnikateľ, módna ikona a 21-násobný držiteľ Grammy Awards, Kanye West. Cez to všetko to ekonomiku na Slovensku neposilní.

3. Táto otázka nie je pre čitateľov dôležitá. Toutou cestou pozdravujem ľudí, čo ma poznajú.

4. Najdrahší a najcennejší kúsok je moja priateľka SS, ktorá má nevyčísliteľnú hodnotu, nevymením, nepožičiam, nepredám. A na piatom mieste sú už vyššie spomenuté Crocsi Air Yeezy 2, ktorých cena začala na 250USD a ja ich mám len za 2800USD, ale už teraz sa pohybujú cirka 5000. No nekúp to!

PS: Nie je dôležitá postava na kúpalisku, ale aké auto máš na parkovisku. Papiky cmučiky!

  • Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Čo je viac ako Sonička Skoncová ako módny doplnok?

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

2. Dominika

blog: http://www.thedominica.sk/

K Dominike toho veľa nenapíšem, pretože do ženskej módy nejak extra nevidím. Outfity sú to ale krásne, inak by sa tu neobjavila. Povedzme si len to známe z jej blogu. Má 20-rokov, miluje biely čaj, vintage, okuliare, spanie, cestovanie, The Beatles, architektúru alebo M&M's. Viac vám prezradí už sama.

1. Všetky moje klobúky, lebo vždy skryjú nepodarené vlasy a tak.


2. Móda je v mojom živote na jednej strane dôležitá, no na druhej nedôležitá až nepotrebná. Podľa toho, čo si pod slovom móda predstavíte. Nie som ten typ človeka, čo pol roka hladuje, len aby si mohol zadovážiť nejaké high fashion značky, no na druhej strane mi nie je jedno čo mám na sebe, ale aj tu mám odpozorované, že ma také tie veľké trendové boomy obchádzajú. V skratke, nosím to čo sa mi páči, aj keď sa to možno okoliu nepáči, a aj keď to nie je práve "v móde".
Ovplyvňujú ma blogy, editoriály, filmy, hudba, ľudia na ulici a stane s,a že aj na našich uliciach dokonca!


3. Také prvé "zaujímanie sa o módu" nastalo v detstve, keď sme so sesternicou navrhovali a s babkinou pomocou aj šili šaty pre ehm.. Barbie a také to ďalšie zaujímanie sa prišlo asi v puberte, čo asi nie je nič prekvapivé. Nebol to nejako svetoborný záujem,ale vtedy niekedy som sa začala 'módne' hľadať. Až by som povedala, že módne je tu veľmi silné slovo.

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1

Klobúk, Svetrík: Choies, Sukňa: Frontrowshop, Silonky: Pimkie, Ponožky: Ebay, Kabelka, náhrdelník: Rosewholesale, Boty: Reno, Kabát: Persunmall

Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
klobúk - sammydress, pseudokožená bunda, šaty - ebay
 
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Najlepšie oblečení Slováci a Česi #1
Kabát: Sheinside, Košeľa: od sestry, Šortky: DIY, Lakovky (hej, aj v nich spím): Persunmall

Zapáčili sa vám Robo a Dominika? Ak to dokážete lepšie, nie je nič jednoduchšie, ako poslať svoj outfit na Móda zo slovenských a českých ulíc.

Domov
Zdieľať
Diskusia