Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Adam Novosad
8. júna 2023, 20:25
Čas čítania 0:45

VIDEO: Aj takto vtipne dnes ľudia bojovali so zatopenou Bratislavou. Cyklista z Ružinova to nevzdával ani v hlbokej vode

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V hlavnom meste dnes poobede po silnom lejaku kolabovala doprava.

Silné lejaky a búrky dnes potrápili väčšinu územia Slovenska. Zatiaľ čo v Kežmarku voda zaplavila viacero hlavných ciest už krátko po obede, v Bratislave nabral lejak na intenzite až v neskorších poobedných hodinách.

8. júna 2023, 16:08 Čas čítania 0:45 VIDEO: Kežmarok zatopila voda, pri hraniciach sa objavilo tornádo. Slovensko dnes poobede zasiahli búrky, lejaky naberajú na sile VIDEO: Kežmarok zatopila voda, pri hraniciach sa objavilo tornádo. Slovensko dnes poobede zasiahli búrky, lejaky naberajú na sile

Dážď prekvapil nielen vodičov, ktorí zostali zaseknutí v dlhých kolónach, ale zaskočil aj mnohých ľudí, ktorí sa práve premiestňovali z miesta na miesto. Naši čitatelia sa s nami podelili o fotografie a videá zo situácií, keď najmä v Bratislave stúpajúca hladina vody spôsobovala najväčšie problémy.

Najviac pobavil cyklista z Ružinova

Hitom Instagramu sa rýchlo stal ambiciózny cyklista, ktorý sa po bratislavskej mestskej časti Ružinov premával vo vode siahajúcej až po kolená. Muž urputne pedáloval napriek tomu, že mu voda pohltila takmer celý bicykel. 

8. júna 2023, 17:31 Čas čítania 0:46 POZOR: V Bratislave pre silný dážď skolabovala doprava. Voda zaplavila podjazdy, tvoria sa dlhé kolóny a nepremávajú električky POZOR: V Bratislave pre silný dážď skolabovala doprava. Voda zaplavila podjazdy, tvoria sa dlhé kolóny a nepremávajú električky

Ako môžeš vidieť na priložených videách a fotkách, nahromadená voda v Bratislave zatopila viacero podjazdov, prerušila premávku električiek a spôsobila miestami až hodinové kolóny. Niekoľko ciest v hlavnom meste museli uzavrieť hasiči a policajti.

Voda dokonca minimálne jedného vodiča uväznila v podjazde na Ružinovskej ulici vo chvíli, keď sa ju snažil prebrodiť. Nezostávalo mu nič iné, ako čakať, kým záplavy opadnú.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia