Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
6. júna 2023, 14:31
Čas čítania 0:46

Sex ako oficiálny šport? Švéd navrhuje súťažiť v predohre, orálnom sexe aj vo vytrvalosti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Majiteľ niekoľkých striptízových klubov na juhu švédska a šéf Švédskej asociácie sexu si praje, aby sa stal sex oficiálnych športom.

Dragan Bratych svoju lišiacku myšlienku opísal pre Wion a Daily Mirror. Tvrdí, že vo Švédsku by sa mohol konať 6-týždňový šampionát v sexe. Podľa jeho predstáv by išlo o serióznu disciplínu a súťažiaci by museli poctivo trénovať. „Je úplne v poriadku trénovať a súťažiť v sexe. Je to šport ako každý iný,“ opísal podnikateľ. 

Sex v súčasnosti nie je oficiálnych športom, ale Dragan to chce zmeniť. „Začlenenie sexuálnej orientácie do športovej taktiky bude medzi európskymi krajinami revolučným krokom.“ Bratych má dokonca už aj konkrétnu predstavu o tom, v akých disciplínach by sa súťažilo. 

Šampionát by pozostával z masáže tela, orálneho sexu, predohry a vytrvalosti, pričom posledná aktivita je mimoriadne dôležitá. Zápasy by potom trvali 45 až 60 minút a súťažilo by sa šesť hodín denne.

Pri disciplínach to však nekončí. Bratych celú vec premyslel natoľko, že už vie, ako by súťažiaci boli hodnotení. Na šampionáte by sa zúčastnilo 20 krajín, ktoré by boli hodnotené podľa kľúčových faktorov ako chémia, sexuálne znalosti, sexuálna poloha, kreativita a komunikácia. 

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Podľa národnej športovej konfederácie sa táto súťaž neuskutoční. „Žiadosť nespĺňa naše požiadavky a môžem vás informovať, že bola zamietnutá. Máme na práci iné veci,“ píše sa v stanovisku konfederácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia