Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
1. júna 2023, 18:45
Čas čítania 0:54

Zatvárajte podniky aj cesty, blížia sa nebezpeční Hell's Angels. V Šamoríne sa na gang motorkárov pripravujú policajti aj primátor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípravy na víkendový zraz sú v plnom prúde.

Motorkári z klubu Hell’s Angels, ktorý je označovaný aj ako nebezpečný gang, sú už v Šamoríne. Od dnešného rána preto dohliadajú na poriadok jednotky trnavskej a bratislavskej polície. Polícia o tom informuje na Facebooku a dodáva, že zatiaľ prípady narušenia verejného poriadku nezaznamenali.

V Šamoríne sa pre zraz motorkárov uzatvárajú niektoré ulice a cesty, ako aj niektoré gastropodniky, ktorým to podľa Startitupu odporúčal primátor mesta.

Mesto Šamorín na svojej facebookovej stránke postupne informuje o opatreniach, ktoré majú zvýšiť bezpečnosť. Od rána je uzavretý úsek ulíc Šamorínska a Pri hrádzi v oblasti hotela Kormorán v Čilistove a uzávierka potrvá až do nedele popoludnia.

Rovnako je uzavretý vjazd do ulice Dubová, takže ak sa chystáš cez víkend do športového komplexu x-bionic sphere, dostaneš sa tam len z Rybárskej ulice. Dôvodom tejto uzávierky je to, že motorkári budú ubytovaní v Čilistovskej lagúne v blízkosti rezortu, informuje samotný rezort v komentároch pod stránkou mesta.

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

„Dlho sme rokovali s políciou a dopravným inšpektorátom, aby boli prijaté všetky opatrenia pre zabezpečenie poriadku počas víkendových podujatí v meste. Som presvedčený, že svoju úlohu zvládnu profesionálne,“ napísal na svojej stránke primátor mesta Csaba Orosz.

Organizátori zrazu Hell’s Angels oznámili, že sa na ňom zúčastní približne 2-tisíc až 3-tisíc motorkárov. Klub bol založený v roku 1948 veteránmi, ktorí sa zúčastnili na druhej svetovej vojne. Ak si chceš viac prečítať o histórii klubu, klikni na tento náš článok.

Domov
Zdieľať
Diskusia