Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
1. júna 2023, 13:00
Čas čítania 0:31

MAPA: Pozri si predpoveď počasia na piatok, sobotu a nedeľu. Niektorých prekvapí dážď

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dnešným dňom sa začína meteorologické leto. V najbližších dňoch bude príjemne teplo, no tropické teploty nečakaj.

Dnes sa začína meteorologické leto. Trvá od 1. júna do 31. augusta. Začiatok tohto obdobia bude na území Slovenska slnečný. Jasné a polooblačné počasie prinesie teplotu od 25 °C, pričom na niektorých územiach môže dosiahnuť až 30 °C. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav, ktorého predpovede naznačujú veľmi príjemný začiatok víkendu.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ

V piatok sa počasie v porovnaní s pracovným týždňom veľmi nezmení, teplota bude stále dosahovať príjemné letné teploty. Ojedinele sa na východe Slovenska môžu tvoriť prehánky. V sobotu budú teploty na západnom a strednom Slovensku dosahovať 26 °C. Na východe do +21 °C.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ

Nedeľné plány môže na území Slovenska pokaziť dážď. Podľa SHMÚ bude na Slovensku od západu pribúdať oblačnosť a cez deň sa očakávajú aj prehánky a dážď. Denná teplota sa bude pohybovať od 19 do 26 stupňov Celzia.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia