Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
1. júna 2023, 10:28
Čas čítania 0:30

Marek Hamšík po sezóne definitívne ukončí kariéru. Týmito slovami sa lúči s futbalom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Marek Hamšík po aktuálnej sezóne končí s futbalovou kariérou. Ako profesionálny futbalista hral 19 rokov.

Známy slovenský futbalista Marek Hamšík končí s futbalovou kariérou po aktuálnej sezóne. Oznámil to dnes na svojom webe marek-hamsik.sk.

Jeho profesionálna kariéra trvala 19 rokov a hral v niekoľkých významných kluboch – Slovan, Brescia, Neapol, Dalian, Göteborg a Trabzonspor. Odohral viac ako 700 ligových zápasov a skoro 40 duelov za národný tím Slovenska. 

Na webe sa poďakoval všetkým klubom, v ktorých pôsobil, rodine, najbližším kamarátom a svojim fanúšikom. „Veľké ďakujem patrí mojim fanúšikom, ktorí ma povzbudzovali a milovali. Vždy som si to strašne cenil a patrí Vám môj obrovský rešpekt!“

„Ako malý chlapec som sníval iba o tom a predstavoval si, že budem mať raz úspešnú futbalovú kariéru na najvyššej úrovni, a do bodky som si to splnil. Futbal bola moja láska, vášeň a robota, ktorej som vždy odovzdal všetko,“ dodal. 

Marek Hamšík
Zdroj: Facebook (Marek Hamšík)
Domov
Zdieľať
Diskusia