Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. mája 2023, 17:05
Čas čítania 0:31

Nové stopy o manželoch z Poľska, ktorí opustili deti a utiekli do Tatier. Videli ich v slovenskom penzióne, prešetruje to polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Manželskému páru hrozia až tri roky odňatia slobody.

Manželský pár z Varšavy, ktorý minulý piatok 19. mája odišiel z domu a svojim deťom zanechal tajomný odkaz, videli v slovenskom penzióne. Poľskí manželia svojim dospievajúcim deťom vo veku 15 a 17 rokov v odkaze napísali, že im prajú veľa šťastia do ďalšieho života.

Podľa najnovších informácií polícia a Horská záchranná služba preverujú pobyt manželského páru v penzióne v tatranskej obci Ždiar, informovala TV Joj. V penzióne sa údajne ubytovali 23. mája, no predtým vraj vycestovali do mesta Zakopané. Na recepcii penziónu však neodovzdali doklady.

Majiteľ penziónu následne kontaktoval políciu, pretože podozrivú dvojicu poznal z médií. „Vykonanými previerkami bolo potvrdené, že manželský pár prespal jednu noc v ubytovacom zariadení v obci Ždiar, nasledujúci deň sa manželia vozidlom poľskej taxislužby odviezli na hraničný priechod Lysá Poľana, odkiaľ odišli na doposiaľ neznáme miesto,“ uviedla Jana Ligdayová.

poliaci, stratený pár, Tatry, Varšava, polícia
Zdroj: Polícia Mokotów
Domov
Zdieľať
Diskusia