Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. mája 2023, 11:05
Čas čítania 0:25

Vo veku 106 rokov zomrela najstaršia Slovenka. O svoj recept na dlhovekosť sa pani Gizela vždy rada podelila s ostatnými

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O jej úmrtí informoval verejnosť primátor mesta Partizánske.

Najstaršia Slovenka pani Gizela Dvončová z Partizánskeho zomrela vo veku 106 rokov. V nedeľu o tom informoval na Facebooku primátor mesta.

„Dnes nás vo veku 106 rokov navždy opustila najstaršia občianka nášho mesta i Slovenskej republiky pani Gizka Dvončová. Dovoľte mi vyjadriť úprimnú sústrasť rodine i všetkým blízkym. Odpočinutie večné daj jej Pane, svetlo večné nech jej svieti, nech odpočíva v pokoji,“ napísal. 

Pani Dvončová ešte na svojich 106. narodeninách hovorila, že sa cíti výborne a nič ju nebolí. Oslávila ich v spoločnosti svojej rodiny a spevokolu, ktorý vo veku 86 rokov spoluzakladala. Tvrdila, že život bez stresu je dôvodom, prečo sa dožila takého vysokého veku, píšu tvnoviny.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia