Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
27. mája 2023, 18:33
Čas čítania 0:36

V rieke Ondava našli mŕtve telo dieťaťa. Zrejme ide o dievčatko, ktoré uniesol prúd vody ešte minulý týždeň

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štvorročné dieťa spadlo do vody počas toho, ako sa s rovesníkmi zo stropkovskej osady hrali pri rieke.

V rieke Ondava v sobotu našli mŕtve telo dieťaťa. Pre TASR to potvrdila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Upozornil na to aj portál tvnoviny.sk, podľa ktorého ide zrejme o 4-ročnú Stelku, ktoré ešte minulý týždeň v piatok (19. mája) na severovýchode Slovenska uniesol silný prúd vody.

„Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Okolnosti preverujeme. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie,“ uviedla Ligdayová pre TASR.

„Môžeme potvrdiť, že vytiahli detské telíčko, ale či je to skutočne Stelka, potvrdí až DNA,“ uviedla pre tvnoviny.sk Ligdayová. Štvorročné dieťa spadlo do vody počas toho, ako sa s rovesníkmi zo stropkovskej osady hrali pri rieke pár desiatok metrov od bytoviek, kde bývajú. Podľa miestnych sa tam deti hrávajú bežne.

Po dievčatku doteraz pátrali policajti, hasiči aj dobrovoľníci. „Všetky tu pribehli, ale čo už. Také malé dievčatko nenájdete, keď ho stiahol taký veľký prúd,“ povedal Markíze k incidentu jeden z obyvateľov osady v Stropkove.

Domov
Zdieľať
Diskusia