Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. marca 2023, 10:15
Čas čítania 0:37

Bratislava nutne potrebuje nových trolejbusárov, ktorým teraz ponúka úctyhodný plat. Toto sú podmienky podľa inzerátu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nábor súvisí s rozšírením vozového parku o 50 trolejbusov.

Bratislavský dopravný podnik v náborovej kampani apeluje na detské sny obyvateľov Slovenska a hľadá 10 nových vodičov trolejbusov. V závislosti od doterajšej praxe a príplatkov za jazdu v noci či cez víkend ponúka DPB mesačné platy v rozmedzí 1 600 až 1 900 eur. 

Uchádzačom podľa zverejneného inzerátu stačí vodičský preukaz skupiny B, dosiahnutie veku 24 rokov a potvrdenia o odbornej, zdravotnej a psychickej spôsobilosti a bezúhonnosti, ktoré ti dopravný podnik dokonca preplatí.

Nábor súvisí s rozšírením vozového parku o celkovo 50 najmodernejších trolejbusov. Pôjde o krátke aj kĺbové hybridné trolejbusy, ako aj unikátne dvojkĺbové megatrolejbusy s dĺžkou až 24 metrov.

Dopravný podnik sľubuje vybraným uchádzačom zaujímavé bonusy. Okrem električenky s 90-percentnou zľavou pre celú rodinu ponúka aj Multisport kartu, platené prestoje na konečných zastávkach, preplácanie nadčasov nad rámec zákona a referenčný bonus 1 000 eur za odporúčanie iného vodiča.

Ak máš záujem o prácu trolejbusára v Bratislave, svoj životopis môžeš poslať cez Profesia.sk alebo priamo na adresu [email protected].

Domov
Zdieľať
Diskusia