Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. marca 2023, 12:25
Čas čítania 0:36

VIDEO: Drzú šoférku si v Bratislave všimli policajti, keď arogantne predbiehala kolónu po krajnici. Rovno jej zhabali vodičák

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena vo veku 37 rokov si urýchlila cestu po diaľnici arogantným spôsobom. Teraz jej hrozí, že si na najbližšie dva roky nesadne za volant.

Bratislavskí dopravní policajti riešili v utorok 21. marca prípad arogantnej šoférky, ktorá na automobile značky Volkswagen predbiehala vodičov po krajnici. K udalosti došlo na diaľnici D1, konkrétne v smere do Bratislavy od Trnavy. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Policajti diaľničného oddelenia KDI KR PZ v Bratislave dňa 21. 03. 2023 objasňovali smelú jazdu po krajnici. 37-ročná vodička motorového vozidla zn. VW jazdila po diaľnici D1 od Trnavy smer Bratislava a od 9,5 kilometra jazdila po pravej krajnici, kde predchádzala iné vozidlá,“ priblížili v statuse.

Bezohľadné počínanie na diaľnici nakoniec zakončila zaradením sa do pruhu bez použitia svetelného signálu. Cestu si takýmto spôsobom skrátila o takmer kilometrový úsek.

„Týmto nezodpovedným konaním porušila pravidlá cestnej premávky závažným spôsobom, za ktorý bol vodičke zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda jej bola taktiež zakázaná. Za uvedené priestupky jej hrozí pokuta od 60 eur do 300 eur a zákaz činnosti do dvoch rokov,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia