Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
27. januára 2023, 16:24
Čas čítania 0:45

Bratislavčan Michal zarábal tisíce na ženách, ktoré po bytoch vykonávali prostitúciu. Policajti mu zadržali limuzínu aj hotovosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvinenému Michalovi Z. hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky obvinil 33-ročného Michala Z. z Bratislavy zo zločinu kupliarstva. V prípade dokázania viny pred súdom mu hrozí sedem až 12 rokov väzenia. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie obvinený muž dlhodobo, približne od roku 2016 zjednal, ponúkol a koristil z prostitúcie a umožnil jej vykonávanie viacerým ženám. Tie prostitúciu vykonávali v rôznych bytoch na území Bratislavy,“ priblížili policajti.

Prostredníctvom internetových inzerátov ženám údajne ponúkal prácu masérok. Tie sa potom pohybovali po viacerých lokalitách ako Vajnorská a Sartorisova ulica, ale aj vo Vlčom hrdle, kde obvineného zadržali.

Zabavili falošné doklady, ale aj 17 000 eur

V rámci bytových prehliadok zaistili policajti okrem iného aj mobilné telefóny so SIM kartami, erotickú bielizeň a pomôcky, zápisník s menami žien či finančnú hotovosť vo výške približne 17 000 eur. 

Našli uňho aj puzdrá s odznakmi pripomínajúcimi služby kriminálnej polície, Slovenskej informačnej služby, Národnej kriminálnej agentúry či tri pravdepodobne plynové krátke strelné zbrane.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

„Na základe doposiaľ vykonaných úkonov bolo preukázané, že obvinený muž touto činnosťou vykonávanou po dlhší čas a na viacerých osobách získal sumu vo výške zjavne prevyšujúcej 26 600 eur,“ doplnili policajti.

Späť
Zdieľať
Diskusia