Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
27. januára 2023, 8:55
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Tvoj bežný nákup potravín môže pomôcť prírode a detským domovom. Zisti, ako

ZAUJÍMAVOSTI HUMANITÁRNA POMOC KAUFLAND
Uložiť Uložené

Máš doma Kaufland Card? Podpor vďaka nej životné prostredie, deti a rodiny alebo dopomôž k záchrane ľudského života. Zisti, ako na to.

Myšlienka pomáhať druhým sa asi najviac skloňuje v čase Vianoc, no na dobré skutky je potrebné myslieť celoročne. Spoločnosť Kaufland sa preto rozhodla, že poskytne dôležitú pomoc tam, kde je skutočne nutná. Popri mnohých ďalších aktivitách venuje trom vybraným organizáciám až 100 000 eur.

„U nás dobré skutky nekončia posledným mesiacom v roku, ale pokračujú aj po ňom,“ hovorí Samuel Machajdík, hovorca Kaufland Slovensko, a spresňuje: „V rámci aktuálneho projektu s Kaufland Card by sme radi podporili obnovu krajiny okolo nás, návrat detí do rodín i záchranu ľudských životov. S rozdelením nami darovanej sumy nám môžu pomôcť aj naši zákazníci.“

Pomáhaj s Kaufland Card

Pokiaľ chceš urobiť dobrý skutok, stačí, aby si bol majiteľom Kaufland Card a v období od 12. 1. do 1. 2. 2023 využil svoje body na hlasovanie. Po aktivácii špeciálnych kupónov, ktoré spoznáš podľa názvu a loga, môžeš počas troch týždňov hlasovať za vybrané organizácie – môžeš si vybrať jednu alebo všetky tri. Na aktivovanie jedného kupónu stačí mať na karte 25 vernostných bodov, pričom jeden kupón znamená jeden hlas. 

kaufland
Zdroj: Kaufland

Ešte tento týždeň môžeš podporiť tieto tri organizácie – Nadáciu Ekopolis zameranú na ochranu a obnovu prírody, občianske združenie Návrat pomáhajúce rodinám a deťom z detských domovov či OZ Záchrana, ktoré rozmiestňuje defibrilátory po celom Slovensku.

  • Nadácia Ekopolis „premení“ získané finančné prostriedky prostredníctvom iniciatívy Sadíme budúcnosť na stromy, ktoré prinesú ovocie, poskytnú tieň, zachytia potrebnú vlahu a vytvoria priateľské prostredie pre mnohé rastliny i živočíchy.
  • Vďaka podpore združenia Návrat prispeješ k tomu, aby všetky deti vyrastali v rodinách a nie v detských domovoch. Návrat hľadá bezpečný domov pre opustené deti a náhradné i biologické rodiny ďalej sprevádza na ceste láskyplného rodičovstva. 
  • Spolupráca Kauflandu s OZ Záchrana je doslova „srdcovou“ záležitosťou. Spoločne s Operačným strediskom zdravotníkov a záchranárov a Komorou záchranárov pomáhajú distribuovať život zachraňujúce defibrilátory tam, kde sú potrebné.

Kaufland pomáha celoročne

Po ukončení hlasovania Kaufland na základe záverečného poradia rozdelí celkovú sumu medzi všetky tri organizácie. Či už ide o podporu obnovy životného prostredia a prírody, pomoc rodinám a deťom, alebo záchranu ľudských životov, tieto oblasti sú spoločnosti Kaufland mimoriadne blízke.

Aj preto ich okrem aktuálne prebiehajúcej kampane podporuje celoročne, a to v rámci dlhodobých aktivít, do ktorých pravidelne zapája aj svojich zákazníkov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia