Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. januára 2023, 11:00
Čas čítania 3:33
Martin Adam Pavlík

Sexuálne orgie, zvodné tance či sebaukájanie Miley Cyrus. Toto je 10 najsexi videoklipov, z ktorých nebudeš vedieť spustiť oči

Sexuálne orgie, zvodné tance či sebaukájanie Miley Cyrus. Toto je 10 najsexi videoklipov, z ktorých nebudeš vedieť spustiť oči
Zdroj: Youtube/@Miley Cyrus
HUDBA EROTIKA HUDBA HUDOBNÉ VIDEOKLIPY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pri sledovaní týchto videoklipov sa zaručene zapotíš.

Veľmi dobre vedia, ako prilákať pozornosť diváka. Súčasné hviezdy pop music často kalkulujú nielen s hudbou a textami, ale aj s videoklipmi, ktoré ich prácu dokážu dokonale predať. Viaceré z nich sa stali virálnymi hneď po vydaní a dnes majú státisíce či milióny videní na Youtube.

Pamätáš si ešte na hudobné videá ku skladbám Dirrty od Christiny Aguilery, Promiscuous od Nelly Furtado alebo Call on Me od Erica Prydza? Poznáš klipy k piesňam Juicy od Dojy Cat, Partition od Beyoncé či Hands To Myself od Seleny Gomez? Poď sa s nami pozrieť na ďalšie sexy videoklipy. Nebudeš z nich schopný spustiť oči. 

V Refresheri ti pravidelne prinášame rôzne hudobné tipy, recenzie albumov, novinky, rebríčky, zoznamy či profily hudobníkov a kapiel. Ak ťa zaujímajú články venované hudbe, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+, aby sme ti mohli priniesť ešte viac kvalitného obsahu.

1. Shakira – Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Priam božské spojenie. Shakira spolu s Rihannou nahrali chytľavý letný párty hit s prvkami reggae aj rocku a klip nakrútili v nádhernej exotike. Spievajú o bozkávaní sa pri mesačnom svite, zvodne tancujú pri stene a na záver sa na posteli vášnivo obchytkávajú. Vrav si, čo chceš, klip Juhokórejčana Josepha Kahna funguje na výbornú. 1,2 miliardy pozretí hovorí za všetko.

2. FKA Twigs – Papi Pacify

Krásny príklad toho, ako dokáže umelkyňa vo videoklipe metaforicky zobraziť význam textu, pričom divákovi zamotá hlavu a uchváti ho zároveň. Hudobné video k piesni Papi Pacify pôsobí sexy a je plné erotiky, temný čiernobiely vizuál však napovedá, že speváčka nerozpráva o dokonalom spolunažívaní.

Pre Evening Standard speváčka povedala, že skladba je o psychickom týraní a zotrvávaní v toxickom vzťahu. Pchanie prstov do úst teda znázorňuje to, že sa ju snažil jej bývalý priateľ umlčať. „Človek, s ktorým som bola, mi bránil vysvetliť, ako sa cítim,“ priblížila FKA Twigs.

3. Miley Cyrus – Adore You

Provokovanie šlo Miley Cyrus vždy na jednotku, a ak ti prišiel klip ku skladbe Wrecking Ball príliš odvážny, mal by si si pozrieť práve ten k Adore You. Dielo fotografa Rankina videlo na Youtube takmer dvesto miliónov ľudí a vzhľadom na obsah videa sa niet čo čudovať. Americká speváčka, ktorá sa preslávila ako seriálová Hannah Montana, ťa svojimi pohľadmi, hryzením do vankúšov v posteli, hladením sa vo vani či imitovaním sebaukájania zaručene vyvedie z miery. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 129602 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorý oceňovaný režisér nakrútil videoklip plný explicitných sexuálnych orgií.
  • Ktoré speváčky spojili sily, aby motivovali dievčatá s plnšími tvarmi. 
  • S ktorou známou speváčkou si zahral pikantné scény herec zo seriálu Vikingovia.
  • V ktorom videoklipe si zahrala modelka Kim Kardashian.
Domov
Zdieľať
Diskusia