Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2023, 12:10
Čas čítania 0:58
Adriana Královičová

Kim Kardashian predáva svoje oblečenie značky Balenciaga za zľavnené ceny. Môže za to vraj škandalózna kampaň s BDSM medvedíkmi

MÓDA BALENCIAGA KIM KARDASHIAN MÓDA
Uložiť Uložené

Ak by si mal náhodou o tieto kúsky záujem, teraz je tá správna chvíľa.

Kim Kardashian sa rozhodla predávať svoje oblečenie od značky Balenciaga za zľavnené ceny. Urobila tak po tom, čo spoločnosť ostro kritizovala značku Balenciaga pre jej škandalóznu kampaň s deťmi, ktoré držia BDSM medvedíkov.

Kritike sa nevyhla ani ona, keďže bola tvárou značky a modely pravidelne nosila na spoločenských podujatiach. Po dlhom mlčaní však fanúšikom povedala, že prehodnocuje so značkou Balenciaga vzťah. 

Ak by si náhodou mal o tieto značkové modely záujem, teraz je tá správna chvíľa. Kim ponúka viac ako 30 modelov Balenciaga, úplne nových aj starších. Nájdeš u nej napríklad pár čiernych tenisiek, ktoré z pôvodnej sumy 850 dolárov znížila na 680 dolárov, kabát z 12 995 dolárov na 10 395 dolárov či členkové čižmičky zo 795 dolárov na 635 dolárov. 

Kim sa rozhodla dať do zľavy pár svojich kúskov od značky Balenciaga.
Kim sa rozhodla dať do zľavy pár svojich kúskov od značky Balenciaga. Zdroj: Kardashiankloset.com

 Kardashian Kloset je stránka zameraná na predaj luxusného značkového oblečenia. Tovar pochádza zo šatníka známej rodiny Kardashian-Jenner. Kategórie sú rozdelené podľa mien slávnych sestier.

Odporúčané
Balenciaga sa ospravedlňuje za kontroverznú kampaň. Deti pózujú s plyšovým medvedíkom v BDSM výstroji Balenciaga sa ospravedlňuje za kontroverznú kampaň. Deti pózujú s plyšovým medvedíkom v BDSM výstroji 23. novembra 2022, 11:30

Balenciaga čelila koncom minulého roka kritike za zvláštnu vianočnú kampaň na suveníry a doplnky do domácnosti. Objavili sa v nej deti, ktoré držia plyšových medvedíkov v tvare kabelky, ktorá však mala sexuálny podtón. Plyšová hračka mala na sebe BDSM postroj. 

„Ako matka štyroch detí som bola otrasená znepokojivými obrázkami. Bezpečnosť detí sa musí brať s najvyššou úctou a akékoľvek pokusy o normalizáciu zneužívania detí akéhokoľvek druhu by v našej spoločnosti nemali mať miesto – bodka,“ napísala Kim vtedy na svojom Twitteri. Značku však „pochválila“ za to, že kampaň následne stiahla. 

kim kardashian balenciaga móda
Zdroj: Twitter (@KimKardashian)

 Na zopár modelov z Kiminho šatníka sa pozri v galérii.

kim kardashian móda balenciagakim kardashian móda balenciagakim kardashian móda balenciagakim kardashian móda balenciaga
Zobraziť galériu
(9)
Späť
Zdieľať
Diskusia