Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
12. januára 2023, 6:53
Čas čítania 0:33

Na povrch vyplávali nové skutočnosti o vražde 46-ročnej Eriky z Michaloviec. Na mieste vraj boli ďalší ľudia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia totožnosť svedkov pravdepodobné pozná.

V prípade vraždy 46-ročnej Eriky z Michaloviec sa objavili nové skutočnosti. Na mieste sa podľa kamerových záznamov pohybovali okrem obete a útočníka aj dve ďalšie osoby. Útok vraha údajne videli a počuli aj krik o pomoc, no zúfalej žene nepomohli. Informáciu priniesla TV Joj. Osoby vraj s vrahom údajne komunikovali.

„Vyšetrovanie tejto tragickej udalosti naďalej prebieha. Prebiehajú výsluchy svedkov aj osôb, ktoré môžu prispieť k objasneniu tejto udalosti,“ uviedla hovorkyňa košickej polície a dodala, že „vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie bližšie ani podrobnejšie informácie až do skončenia vyšetrovania poskytovať nebudeme, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania“.

Polícia totožnosť svedkov pravdepodobné pozná. Telo nebohej ženy našla v ranných hodinách náhodná okoloidúca žena. Okamžite privolala záchrannú službu, no tá už, žiaľ, obeti pomôcť nedokázala.

Súd už medzičasom zobral do väzby osemnásťročného Valentína H., ktorý je obvinený z vraždy v Michalovciach.

Michalovce obvinený
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia