Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 10:39
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Daniel Craig prehovoril o svojom gay vzťahu z filmu Knives Out 2. Odráža realitu, v ktorej žije

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY
Uložiť Uložené

Film bude na Netflixe už o týždeň.

Daniel Craig si zopakoval svoju rolu detektíva Benoica Blanca v pokračovaní filmu Knives Out s názvom Glass Onion. V ňom uvidia diváci scénu, ktorá naznačuje, že vyšetrovateľ žije s mužom.

To, že je Craigova postava gay, potvrdil pre Insider režisér Rian Johnson, ale aj britský herec. K téme sa Craig vyjadril pre The Sunday Times. Vysvetlil, že pri tvorbe filmov by sa malo „vychádzať z reálneho života“ a tento vzťah z Glass Onion „odráža ľudí z jeho života“.

Anketa:
Zmení sexuálna orientácia postavy Daniela Craiga tvoj pohľad na film?
Nie, považujem to za prirodzené.
Áno, prekáža mi to.
Nie, považujem to za prirodzené.
74 %
298 Hlasov
Áno, prekáža mi to.
26 %
106 Hlasov

Dodal, že to je normálne, nechcú z toho robiť žiadnu vedu ani skladať o tom piesne. Diváci by to skrátka mali vnímať ako obyčajný fakt. Nechce tiež, aby sa celá vec zbytočne politizovala.

Vo filme dokonca uvidíme aj detektívovho partnera, ktorého si v cameo role zahrá známa herecká hviezda. Jej meno však do článku zámerne neuvádzame. Pokiaľ sa nechceš nechať prekvapiť, klikni sem. Glass Onion: A Knives Out Mystery uvidíme na Netflixe od 23. decembra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia