Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
8. decembra 2022, 19:34
Čas čítania 0:56

V bratislavskom Novom Meste napadol muž tri ženy za jednu hodinu. Od niektorých žiadal, aby mu dali svojho psa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetky poškodené sa dostavili na policajné oddelenie, kde podali na lúpežníka trestné oznámenie.

V Bratislave minulú sobotu podvečer došlo k trom lúpežným prepadnutiam v priebehu hodiny, informovala o tom bratislavská polícia na svojom facebooku. Polícia 34-ročného Petra z Bratislavy zadržala. 

K prvej lúpeži došlo na Filiálnom nábreží krátko po siedmej hodine večer, keď muž vyžadoval od dotyčnej osoby jej psa, ktorého mala priviazaného na vôdzke. Po tom, ako mu svojho psa odmietla dať, ju mal fyzicky napadnúť a vytrhnúť vôdzku z ruky. Následne nato začala poškodená osoba kričať, čo započul neznámy muž, ktorý jej pribehol pomôcť a psa páchateľovi zobral. 

Ďalší prípad sa odohral do hodiny, keď rovnaký muž napadol dve ženy, ktoré boli vonku a svojho psa mali v taške. Podľa informácií sa páchateľovi podarilo tašku so psom ženám zobrať, na čo ženy reagovali pohotovo a tašku aj so psom získali naspäť. Na základe toho mal páchateľ jednu zo žien udrieť päsťou do tváre. Poškodeným sa nakoniec podarilo z miesta utiecť. 

V treťom prípade si páchateľ opäť vyhliadol ženu pár minút po predchádzajúcom incidente. Tej sa začal vyhrážať, že pokiaľ mu nedá svoj telefón, tak ju zabije. Dotyčná začala lúpežníkovi utekať a on ju prenasledoval. Nakoniec sa vystrašenej žene podarilo pred páchateľom uniknúť. 

17. apríla 2024, 11:00 Čas čítania 1:16 FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky

Všetko sa odohrávalo v okrese Bratislava III. Všetky poškodené ženy sa podľa polície dostavili na policajné oddelenie, kde podali na lúpežníka trestné oznámenie. Policajti na základe obvinení začali vykonávať hliadky a páchateľa v nedeľu ráno chytili. PZ Bratislava III vzniesol 34-ročnému Petrovi obvinenie z trestného činu lúpeže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia