Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. decembra 2022, 20:55
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Prevrat v DC: štúdio údajne ruší Wonder Woman 3 a končia aj Henry Cavill ako Superman a Jason Momoa ako Aquaman

Prevrat v DC: štúdio údajne ruší Wonder Woman 3 a končia aj Henry Cavill ako Superman a Jason Momoa ako Aquaman
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DC DC FILMY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

James Gunn a Peter Safran rušia projekty DC a prichádzajú s novými. Už budúci týždeň sa dozvieme, čo bude s DC komiksovkami.

Magazín The Hollywood Reporter prichádza s informáciou, že noví šéfovia štúdia DC James Gunn a Peter Safran radikálne reštartujú filmový vesmír DC. Prvým krokom je zrušenie Wonder Woman 3, a to len deň po tom, čo herečka Gal Gadot na svojom Instagrame lákala fanúšikov na ďalšiu kapitolu so svojou postavou Wonder Woman.

Odporúčané
Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií 12. novembra 2022, 9:30

Gal Gadot mala za trojku dostať 20 miliónov dolárov a režisérka/scenáristka Patty Jenkins 12 miliónov dolárov (plus bonusy z tržieb). James Gunn a Peter Safran údajne odmietli jej scenár s tým, že takýto film nevznikne, lebo sa nehodí do ich novej vízie o budúcom svete DC komiksových snímok. Neznamená to, že Gal Gadot končí ako Wonder Woman, ale že trojka asi nevznikne.

Gal Gadot ako Wonder Woman.
Gal Gadot ako Wonder Woman. Zdroj: Warner Bros.

Je možné, že DC úplne reštartujú výrobu a tvorcovia začnú nanovo. V rovnakom článku totiž zdroje The Hollywood Reporter tvrdia, že Henry Cavill možno končí ako Superman. Len pred niekoľkými týždňami sa pritom do roly vrátil po niekoľkých rokoch.

Cavill údajne nakrútil cameo rolu s Jasonom Momou ako Aquamanom a Gal Gadot ako Wonder Woman pre snímku The Flash, ktorá príde do kín budúci rok. Je však možné, že tieto scény tvorcovia vymažú. Rovnako ako Cavill, aj Jason Momoa môže v DC skončiť a Aquamana tak možno bude hrať niekto iný. 

Black Adam | Superman | The Rock | Dwayne Johnson
Zdroj: Warner Bros.

Peter Safran a James Gunn vraj predložia šéfovi Warner Bros. Discovery plán týkajúci sa budúcnosti DC filmov a seriálov už budúci týždeň. Do konca roka sa tak zrejme dozvieme, čo sa bude s týmito komiksovkami diať. 

K budúcnosti postavy Black Adama v podaní Dwayna Johnsona sa zase pre server Deadline vyjadril producent snímky Joe Singer. Podľa neho bude snímka zisková a údajne sa chystá pokračovanie a aj spin-off film o hrdinovi Hawkmanovi (Aldis Hodge). 

Ďalšie filmy od DC:
Shazam 2 – 17. marec 2023

The Flash – 16. jún 2023

Blue Beetle – 18. august 2023

Aquaman 2 – 25. december 2023

Po roku 2023 nenaplánovali riaditelia z hollywoodskeho
štúdia Warner Bros. Discovery žiadne filmy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia