Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2022, 12:45
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Broker: Dvaja muži obchodujú s novorodencami v dráme, ktorá zlomila srdcia divákom na festivale v Cannes

Broker: Dvaja muži obchodujú s novorodencami v dráme, ktorá zlomila srdcia divákom na festivale v Cannes
Zdroj: Eontalk media
FILMY A SERIÁLY BROKER
Uložiť Uložené

Trailer ti napovie, prečo pri tomto filme musíš spozornieť.

Japonský režisér a scenárista Hirokazu Kore’eda, známy najmä pre svoju skvelú drámu Zlodeji, nakrútil festivalovú pecku. Broker (Prostredník) vychválili aj na festivale v Cannes, odkiaľ si herec Song Kang-ho (Parazit) odniesol aj cenu pre najlepší herecký výkon.

Odporúčané
10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 30. novembra 2022, 12:30

V dráme Broker stvárni jedného z dvoch priekupníkov. Tí presviedčajú matky, ktoré sa chcú vzdať svojich detí, aby ich namiesto sirotincov dali na predaj iným párom, ktoré nemôžu mať deti. Snímka zachytáva emotívnu cestu všetkých troch dospelých a jedného dieťaťa, pre ktoré musia nájsť nový domov.

Ich ilegálne podnikanie však neunikne pozornosti úradov. Broker sa do amerických kín dostane koncom decembra. Slovenská premiéra zatiaľ naplánovaná nie je. 

Domov
Zdieľať
Diskusia