Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
1. decembra 2022, 12:05
Čas čítania 0:38

AKTUÁLNE: Kopanec do hlavy na Obchodnej v Bratislave má dohru: polícia už začala trestné stíhanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K násiliu pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká došlo v noci na sobotu.

Polícia začala pre násilný víkendový incident na Obchodnej ulici v centre Bratislavy trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s trestným činom výtržníctva. Bratislavskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti. Štátna polícia sa prípadom začala zaoberať po otázkach Tlačovej agentúry SR.


„Do pár hodín od informovania o tejto udalosti sa na policajnom oddelení prihlásil muž podozrivý zo spáchania uvedeného skutku. S ním boli vykonané potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu veci,“ uviedla polícia. Vyšetrovanie podľa nej naďalej pokračuje.


K násiliu pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká došlo v noci na sobotu. Zachytáva ho aj video zverejnené na sociálnych sieťach, na ktorom vidno konflikt medzi dvoma mužmi. Jeden z nich po kopnutí do hlavy zostane ležať na zemi.


Incident potvrdili z bratislavskej mestskej polície, ktorá na mieste zasahovala aj so zdravotnými záchranármi. Štátna polícia tvrdí, že mestská polícia jej prípad neoznámila, a preto ho začali riešiť až po novinárskych otázkach a medializovaných informáciách.

Späť
Zdieľať
Diskusia