Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ensana.
3. decembra 2022, 9:25
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

Nechaj sa rozmaznávať vo wellness a vychutnaj si Vianoce ako v presladenej romantickej komédii

ZAUJÍMAVOSTI REKREAČNÉ A WELNESS ZARIADENIA
Uložiť Uložené

Nemusíš ani cestovať do nejakej idylickej dedinky uprostred Álp, skvelý oddych si užiješ aj na Slovensku.

Vianoce by mali byť sviatky pokoja. No úprimne, väčšina z nás v období adventu prežíva najväčší stres – naháňaš sa v práci alebo škole, aby bolo všetko hotové pred koncom roka. K tomu riešiš, čo tento rok kúpiť najbližším, pretože všetko možné už dostali, a hlavne, koľko ťa to bude stáť. Pomerne veľké množstvo domácností hrotí aj pečenie a upratovanie. Jednoducho, niektoré decembrové dni sú také, že pokoj a pohodová vianočná atmosféra je posledná vec, na ktorú myslíš. Stresuje ťa už aj to, že stresuješ. 

Žiadny človek nechce stráviť Vianoce naštvaný a unavený. Tvoja nálada sa síce nemusí dostať do extrémov, no mal by si oddychovať, dať sa do pohody a vyhradiť si čas na veci, ktoré ťa bavia. Ak patríš do skupiny ľudí, na ktorých vianočný stres doľahne výraznejšie, obdaruj sa ničnerobením, pri ktorom ťa budú všetci obskakovať. Nechaj sa rozmaznávať vo wellness a vychutnaj si Vianoce tak ako v tých presladených romantických komédiách na streamovacích platformách. Nemusíš ani cestovať do nejakej idylickej dedinky uprostred Álp, skvelý oddych si užiješ aj na Slovensku.

Stačí iba jeden víkend

Zapustiť korene celý víkend pred telkou síce môžeš aj doma, no nie to ten typ relaxu, ktorý ti môže ponúknuť wellness. Na webe Ensana hotels nájdeš adventné pobyty v štvorhviezdičkovom hoteli Esplanade a päťhviezdičkovom Thermia Palace. Oba nájdeš na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Toto bohémske prostredie pravdepodobne zvládne uvoľniť aj toho najhoršieho neurotika. 

preskúmaj ponuku
Hotel Thermia Palace.
Hotel Thermia Palace. Zdroj: Thermia Palace

Secesný dom Irma bol postavený ešte v roku 1912 a nájdeš v ňom slávne Bahnisko a Zrkadlisko – tu sa môžeš presvedčiť o účinkoch liečivého bahna a geotermálnej vody. Výhodou domu Irma je, že je prepojený s hotelom Thermia Palace, takže pohodlne môžeš prebehnúť na masáž rovno v župane. V cene pobytu máš bezplatný vstup do wellness centra, vonkajšieho a vnútorného bazéna, fitnes centra, vírivky a sauny.

V oboch hoteloch môžeš od 25. novembra až do 22. decembra využiť program a balíčky služieb, vďaka ktorým budeš na Vianoce krotký ako baránok. Vyskúšaj jednu adventnú sviečku zapáliť na wellness pobyte, možno ťa prekvapí, aké divy dokáže urobiť s človekom poriadny oddych. Aby si sa mohol vyspať skutočne do ružova, môžeš využiť nedeľný late check out. Aspoň jeden rok by si mohol vyskúšať vianočnú pohodu v pravom zmysle slova, no nie? 

rezervuj si pobyt
Hotel Esplanade.
Hotel Esplanade. Zdroj: Esplanade
Domov
Zdieľať
Diskusia