Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
29. novembra 2022, 19:56
Čas čítania 0:30

62-ročnému Slovákovi namerali za volantom takmer 3,5 promile. Spôsobil dopravnú nehodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počas dychovej skúšky mu namerali 3,48 promile.

V obci Turie v Žilinskom kraji spôsobil 62-ročný dôchodca dopravnú nehodu. Počas dychovej skúšky mu namerali 3,48 promile.


Autom značky Citroën išiel v smere od obecného úradu k administratívnej budove Poľnohospodárskeho družstva Turie.

„Následne z doposiaľ nezistených príčin prešiel vozidlom mimo komunikácie na trávnatý porast. V snahe dostať sa späť na spevnenú komunikáciu narazil počas cúvania zadnou časťou vozidla do odstaveného osobného auta,“ hovorí polícia. 

27. októbra 2022, 16:27 Čas čítania 1:06 Polícia chystá bodový systém pre šoférov. Za opakované priestupky môžu prísť o vodičák Polícia chystá bodový systém pre šoférov. Za opakované priestupky môžu prísť o vodičák

Policajná hovorkyňa ďalej vyzvala vodičov, aby pod vplyvom alkoholu neohrozovali životy účastníkovej cestnej premávky. „Nielen z dôvodu, že ide o priestupok alebo trestný čin. Ale najmä preto, lebo následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické a alkohol za volant nepatrí,“ zdôraznila.


Vodič teraz čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom alkoholu. Bližšie informácie týkajúce sa dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia