Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. novembra 2022, 11:35
Čas čítania 0:59
Denisa Šútorová

Smart obojok preskúma zdravie aj emócie tvojho psa. Štýlová limitka od Whistlu ti nenabúra rozpočet, no chýba jej dôležitá funkcia

TECH DOMÁCE ZVIERATÁ PES TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Okrem inteligentných funkcií je Whistle Health aj štýlovým a veľmi elegantným doplnkom, keďže ho krášli žiarivá biela v kombinácii s farbou ružového zlata. Funguje na psoch všetkých veľkostí a veľmi ľahko ho pripevníš na obojok.

Ak si aj ty šťastným majiteľom domáceho miláčika, určite si mu aspoň raz za život so zúfalým pohľadom povedal: „Keby si tak vedel rozprávať. Tvoj sen sa stal práve skutočnosťou. Značka Whistle práve predstavila vylepšenú a limitovanú edíciu inteligentného zariadenia, ktoré dokáže sledovať správanie a aktivitu tvojho psa, poskytuje výživové odporúčania a dokonca zaznamenáva jeho emocionálne zdravie. 

Limitovaná vianočná edícia nemá funkciu GPS, v ponuke značky Whistle však nájdeš smart obojky aj s touto funkciou.

Whistle Health kúpiš na oficiálnej stránke za necelých 60 eur. Okrem nutričného poradenstva dokáže preskúmať náladu tvojho psa a všetky dôležité zdravotné funkcie.
Whistle Health kúpiš na oficiálnej stránke za necelých 60 eur. Okrem nutričného poradenstva dokáže preskúmať náladu tvojho psa a všetky dôležité zdravotné funkcie. Zdroj: Whistle

Uznávame, oproti prvému smart obojku neponúka limitka nové fukcie, no dostane ťa jeho dizajn. Okrem inteligentných funkcii je Whistle Health Limited Edition aj štýlovým a veľmi elegantným obojkom, keďže ho krášli žiarivá biela v kombinácii s farbou ružového zlata. Funguje na psoch všetkých veľkostí a veľmi ľahko ho pripevníš na obojok so šírkou do troch milimetrov. Poteší ťa aj dostupná suma zariadenia – 56,39 eura.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Whistle • Pet GPS & Health (@whistlelabs)

Všetky údaje, ktoré tento technologický skvost zhromaždí, môžeš neskôr sledovať v aplikácii Whistle, ktorú si ľahko stiahneš do mobilu. Novinka Whistle Health tak bude tvojím najlepším priateľom a prekladateľom na plný úväzok.

Značka Whistle predstavila limitovanú edíciu inteligentného zariadenia, ktoré preskúma emócie tvojho psa.
Značka Whistle predstavila limitovanú edíciu inteligentného zariadenia, ktoré preskúma emócie tvojho psa. Zdroj: Whistle

Na oficiálnej stránke značky však nájdeš oveľa viac produktov, ktoré ti pomôžu odhaliť všetko, čo tvoj miláčik nemôže povedať, a to na hlbšej a komplexnejšej úrovni. Jej tím sa spája s vedcami, veterinármi a odborníkmi na starostlivosť o domáce zvieratá, vďaka čomu vytvára personalizované produkty na monitorovanie ich zdravia a potrieb. Dostupné sú obojky, vôdzky, zariadenia na sledovanie polohy a ešte oveľa viac.

Anketa:
Potrebuje tvoj pes smart obojok?
Nie, neverím tomu.
Jasné!
Nie, neverím tomu.
43 %
Jasné!
57 %
Domov
Zdieľať
Diskusia