Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2022, 11:00
Čas čítania 0:54
redakcia

Spúšťame REFRESHER news – správy modernej generácie

Spúšťame REFRESHER news – správy modernej generácie
Zdroj: Refresher
REFRESHER REFRESHER OBSAH
Uložiť Uložené

Prečítaj si, aké zmeny chystáme.

REFRESHER je už viac ako dekádu zdrojom inšpirácie pre ľudí na Slovensku a posledných päť rokov aj v Česku. Píšeme o trendoch, o ktorých budú iní hovoriť až zajtra, a pomohli sme naštartovať kariéru známym osobnostiam. Spolupracujeme so značkami a na tvorbe podujatí, ktoré máte radi.

Posledné roky si všímame záujem našich čitateľov o spravodajský obsah, celospoločenské dianie a politiku. Záleží nám však, aby ste boli nielen informovaní, ale aby ste správam, kauzám a iným spravodajským témam, ktoré sa nás všetkých týkajú, rozumeli. Náročné témy preto vysvetľujeme a kladieme dôraz na to, aby boli podané jasne a pochopiteľne. 

Kvôli záujmu o oboje – spravodajstvo a zároveň inšpiratívny, primárne lifestylový obsah –sme sa rozhodli REFRESHER rozdeliť. Vzniká tak nový web REFRESHER news, ktorý bude prinášať výhradne aktuálne správy. Web s novým vizuálom doplnia aj príslušné sociálne siete. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

REFRESHER bude aj naďalej vytvárať obsah, na ktorý ste u nás zvyknutí – novinky o móde, hudbe, gastronómii, ale aj zaujímavosti z histórie či zo sveta technológií a filmov. Naďalej budeme otvárať témy, ktoré môžu byť pre niekoho tabu a vyvolávajú v spoločnosti rozruch, no cítime, že je potrebné o nich hovoriť. To všetko nielen na našom webe, ale aj na sociálnych sieťach. 

Rozdelením pôvodného REFRESHER webu vzniká priestor na nové formáty aj témy, ktoré budeme prinášať v rámci spravodajstva aj lifestylu. 


Sleduj REFRESHER news – správy modernej generácie na webe news.refresher.sk, Instagrame, Youtube a Tiktoku.

Domov
Zdieľať
Diskusia