Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adéla Ježková
5. novembra 2022, 20:20
Čas čítania 1:16

Rihanna čelí kritike kvôli možnému obsadeniu Johnnyho Deppa do novej prehliadky Savage X Fenty

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Rihanna čelí kritike kvôli možnému obsadeniu Johnnyho Deppa do novej prehliadky Savage X Fenty
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein

Herec Johnny Depp sa zrejme objaví na novej módnej prehliadke Rihanny Savage X Fenty. Na sociálnych sieťach to vyvolalo pobúrenie.

Zpěvačka Rihanna čelí intenzivní kritice poté, co vyšlo najevo, že Johnny Depp bude mít „hvězdné“ cameo (epizodní výstup) na nadcházející módní přehlídce Savage Fenty X Vol 4. Kritici dokonce vyzývají k bojkotu Rihanniných značek. Informuje o tom server Independent, který také potvrdil, že Deppovo jméno figuruje v závěrečných titulcích.

Zpráva o hercově účasti přichází poté, co začátkem letošního roku skončil kontroverzní soudní spor s jeho bývalou manželkou Amber Heard. Na základě rozsudku bylo Heard nařízeno zaplatit Deppovi 10 milionů dolarů a 5 milionů dolarů jako sankční náhradu. Porota rovněž přiznala Heard 2 miliony dolarů v rámci jejího protinávrhu, že byla pomluvena jedním z Deppových právníků.

31. júla 2022, 11:26 Čas čítania 0:46 Johnny Depp zarobil viac ako 3,6 milióna dolárov počas niekoľkých hodín. Fanúšikov zaujal debutovou kolekciou obrazov Johnny Depp zarobil viac ako 3,6 milióna dolárov počas niekoľkých hodín. Fanúšikov zaujal debutovou kolekciou obrazov

„Rihanna podporuje násilné muže,“ zní od kritiků

Jak upozorňuje stanice CNN, uživatelé na Twitteru vyjadřovali svůj nesouhlas s Deppovou účastí pomocí hashtagu #DitchDepp (zbavme se Deppa). „Pokud se na tom Johnny Depp jakkoli podílí, nebudu už tuto značku podporovat,“ napsala například uživatelka Shannon. „Kdo by si pomyslel, že Rihanna podporuje násilné a zneužívající muže,“ dosadila si další.

Novinářka a aktivistka Roslyn Talusan zase doufá, že „Rihannin manažerský tým ví, že pomáhá rehabilitovat herce, u kterého bylo zjištěno, že bil svou bývalou ženu“. Kritici také nechápou, proč si Rihanna vybrala Deppa pro svou značku, která je známá svou inkluzivitou: „Rihanna to nemůže myslet vážně? V Hollywoodu je tolik krásných a bezproblémových mužů a ji nejvíc osloví Johnny Depp?“

Hudební producent Drew Dixon označil rozhodnutí obsadit herce za „zklamání“ a britský zpěvák a herec Olly Alexander, který již dříve spolupracoval se Savage X Fenty, na sociálních sítích oznámil, že značku už nebude nosit.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Savage X Fenty Show Vol. 4 má premiéru na Amazon Prime Video ve středu 9. listopadu. V pořadu podle Pitchfork vystoupí například Burna Boy, Don Toliver, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Simu Liu, Bella Poarch, Winston Duke a další. Zda i Johnny Depp, se uvidí.

Domov
Zdieľať
Diskusia