Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2022, 15:30
Čas čítania 1:18
Daniel Mikolášik

Off-White sa spojilo s AC Miláno: luxusná značka bude oficiálnym „kurátorom štýlu“ talianskeho futbalového klubu

Off-White sa spojilo s AC Miláno: luxusná značka bude oficiálnym „kurátorom štýlu“ talianskeho futbalového klubu
Zdroj: Instagram/@acmilan
MÓDA AC MILÁNO FUTBAL MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL OFF-WHITE™ SPRÁVY ZO SVETA STREETWEAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cieľom spolupráce je podporiť pozitívnu zmenu prostredníctvom spoločných hodnôt, akcie a športu.

Futbalový klub AC Miláno sa spojil s talianskou luxusnou módnou značkou Off-White. Ako sa uvádza v pôvodnej tlačovej správe, Off-White je novým „oficiálnym kurátorom štýlu a kultúry“ talianskeho klubu, ktorý sa aktuálne nachádza na 5. mieste talianskej ligy Serie A.

Off-White bude poskytovať oblečenie pre mužské a ženské tímy. Cieľom spolupráce je podporiť pozitívnu zmenu prostredníctvom spoločných hodnôt, akcie a športu. Prvýkrát si unikátnu kolekciu obliekli hráči v Londýne pred stredajším zápasom Ligy majstrov proti Chelsea. V bundách Off-White x AC Miláno sa hráči prešli aj po štadióne Stamford Bridge.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan)

V rámci partnerstva futbalového klubu a luxusnej streetwearovej značky vyšli krémové univerzitné bundy pripomínajúce tie, ktoré vytvoril zosnulý Virgil Abloh pre Louis Vuitton ešte ako jeho kreatívny riaditeľ. Na bundách sa nachádzajú rôzne nášivky s iniciálami klubu, číslom daného hráča či Virgilovo priezvisko a zozadu veľký maskot klubu – kreslený čert Milanello so žezlom, na ktorom je logo Off-White.

Klub so značkou, ktorú založil ghansko-americký návrhár Virgil Abloh, predstavil aj nové elegantné tímové obleky s vyšívanými červenými záplatami na rukávoch s nápisom „Podporujem šport pre zmenu“.

Okrem toho sa milánske mužstvo včera po uliciach Londýna prevážalo v čierno-červenom autobuse s logom AC Miláno a Off-White. Súčasťou dizajnu customizovaného klubového autobusu sú aj Virgilove typické úvodzovky, ktorých zámerom je už tradične ironizácia. V tomto prípade „players inside“ (hráči vnútri).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan)

„Táto spolupráca je ambiciózny projekt, ktorý zahŕňa dve inovatívne a globálne značky. Ako klub máme veľmi definované princípy. Kultúrna inkluzivita a rovnosť sú v popredí nášho podnikania,“ uviedol v oficiálnom stanovisku finančný riaditeľ AC Miláno Casper Stylsvig.

„Preto sme hrdí, že sa môžeme vydať na túto cestu so značkou Off-White™, s ktorou Rossoneri zdieľajú spoločnú víziu a spoločnú misiu. Nová cesta je ďalším dôkazom schopnosti AC Miláno nadviazať kontakt s mladšími generáciami prostredníctvom konvergencie futbalu s inými sektormi,“ dodal Stylsvig.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan)

Anketa:
Čo hovoríš na novú spoluprácu Off-White x AC Miláno?
Páči sa mi.
Nič moc.
Páči sa mi.
81 %
Nič moc.
19 %
Späť
Zdieľať
Diskusia